Budapesten adja év végi koncertjét a Csík Zenekar

Budapesten adja év végi koncertjét a Csík Zenekar

'A dal a miénk' címmel Óévbúcsúztató koncertre készül a Csík Zenekar a Budapesti Kongresszusi Központban, amelynek közreműködő művészei lesznek Presser Gábor és Karácsony János is.

‘A dal a miénk’ címmel óévbúcsúztató koncertre készül a Csík Zenekar a Budapesti Kongresszusi Központban, amelynek közreműködő művészei lesznek Presser Gábor és Karácsony János is.

A közönség nagy örömére december 28-án nem csak este, hanem ráadásként aznap 15:30-tól is fellép a Csík Zenekar a már említett budapesti helyszínen, amely jeles eseménnyel a 2022-es évet kívánják méltóképpen elbúcsúztatni.

Ebben olyan közreműködő művészek is részt vesznek, mint Presser Gábor és Karácsony János. 2020-ban ugyanis a Csík Zenekar kiadta „A dal a miénk” című albumukat, amelyen az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely olyannyira jellemző rájuk.

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent albumot, és ennek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a fantasztikus produkció. A műsor arra is hivatott, hogy megmutassa, a hagyomány, a népzene milyen kiválóan megfér modern, nagyszabású és látványos színpadi show elemekkel, mégsem veszítve a jellegzetes Csík Zenekaros bájból.

Az eseményről bővebben itt olvashatsz. A jegyek kapcsán pedig itt érdeklődj.

A lead kép forrása: Facebook.com / Csík Zenekar