Bombanő, mondd, mi a neved: Mohamed Fatima!

Az énekesnő szinte felfoghatatlan átalakuláson ment/megy keresztül, csaknem 95 kilót "dobott" le magáról. Félreértés ne essék, Fatima eddig is gyönyörűségével kápráztatott el minket a hangján kívül, de ez az eredmény párját ritkító.

Az énekesnő szinte felfoghatatlan átalakuláson ment/megy keresztül, csaknem 95 kilót „dobott” le magáról. Félreértés ne essék, Fatima eddig is gyönyörűségével kápráztatott el minket a hangján kívül, de ez az eredmény párját ritkító.

Bár mint Fatima az egyik napilapnak elmondta, a 70 kilós álomalakját még nem érte el, a legjobb úton halad és elképesztően nagy eredményt tudhat magáénak. Arra a kérdésre, hogy plasztikáztatnia is kellett-e, ennyit felelt: Nem feküdtem volna kés alá, de az én esetemben indokolt volt, a bőrömet nagyon megviselte a változás. Haskorrekción és mellplasztikán is átestem – mondta őszintén az énekesnő.

S ha a fogyásával kapcsolatos tuti tippre lennénk kíváncsiak, el kell szomorítsunk mindenkit, mert az étkezésen kívül bizony sportolni is szükséges, ahogy ezt Fatima is elmondta. A korábban gyomorgyűrű-műtéten is átesett énekesnő mostanra a boxban találta meg azt a mozgásformát, amely számára ideális, és hozzásegíti a vágyott alakhoz, amit elképzelt magának.

Emeljük kalapunkat Fatima kitartása előtt, férje is minden bizonnyal nagyon büszke rá.

A lead kép forrása: Facebook.com / Mohamed Fatima