‘Nem vagyok még készen’ klippremier – YA OU feat. PRIBELSZKI

Új dallal jelentkezett Ya Ou és Pribelszki, amely collabnak mindig nagyon örülhetünk, hiszen a srácok maradandót alkotnak. Ezúttal társadalmi felelősségvállalás vonatkozása is van a klip elkészültének, hiszen arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy merjünk segítséget kérni.

Új dallal jelentkezett Feng Ya Ou és Pribelszki Norbi, amely collabnak mindig nagyon örülhetünk, hiszen a srácok maradandót alkotnak. Ezúttal társadalmi felelősségvállalás vonatkozása is van a klip elkészültének, hiszen arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy merjünk segítséget kérni.

Az énekes és a rapper részéről nem ez az első együttműködés, együtt alkották a ‘Találkoznánk’ és ‘Csak Egy Perc’ című számaikat is. „Szívünk-lelkünk beletettük a zenébe, videó klipbe, szövegbe és egy nagyon fontos üzenetet is tartalmaz” – olvashatjuk Ya Ou Instagram oldalán.

Ahogy Ya Ou nyilatkozta a klip háttere kapcsán, Pribelszki Norbival a véletlennek – ha vannak ilyenek- köszönhetik, hogy a legjobb barátok lettek, hiszen egy időben szomszédokká váltak.

S hogy a barátságon felül mi az igazi mondanivalója a klip létrejöttének? Ezt is megtudhattuk: „Szeretnénk hangsúlyozni, hogy van kihez fordulni, így a videó végén megadtuk a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége elérhetőségeit, hogy lássa mindenki, aki nehéz időszakon megy át, hogy van kihez fordulnia. Abban is reménykedünk, hogy a dal és a kisfilm üzenete is eléri ezeket az embereket” – hallhattuk Feng Ya Outól.

A lead kép forrása: Facebook.com / Pribelszki