Curtis a dzsungel királya

Curtis a dzsungel királya, őszintén vallott Majkával való szakításáról is

Széki Attila, azaz Curtis is részt vett az RTL 'Celeb vagyok, ments ki innen!' című műsorában, ahogyan arról korábban már itt mi is beszámoltunk. Curtisnek több oka is volt rá, hogy elvállalja a műsort, többek között az, hogy megmutathassa igazi oldalát, illetve azt, hogy úrrá tudott lenni függőségén. S milyen jól tette, hiszen megnyerte a műsort, ő lett a dzsungel királya!

Széki Attila, azaz Curtis is részt vett az RTL ‘Celeb vagyok, ments ki innen!’ című műsorában, ahogyan arról korábban már itt mi is beszámoltunk. Curtisnek több oka is volt rá, hogy elvállalja a műsort, többek között az, hogy megmutathassa igazi oldalát, illetve azt, hogy úrrá tudott lenni függőségén. S milyen jól tette, hiszen megnyerte a műsort, ő lett a dzsungel királya!

Curtis idén nyáron már 2. alkalommal bontotta meg üzleti, baráti kapcsolatát Majkával, ezt mindketten megerősítették a social felületeiken. A rapper most a celebeknek szóló, embert próbáló realityben bizonyíthatta be, többek között például miért bír Balázs Andrea színművésznő barátságával is:

A rapper egy korábbi adásban Varga Ádám színművész kérdésére nyílt meg őszintén a Majkával való szakításáról (legutóbbi cikkünket, amelyben ezt a témát érintjük, itt olvashatod), amelynek egyik sarkalatos pontja részéről az volt, hogy alárendelt félnek érezte magát az együttműködésben. Mint mondta: „Nagyon sajnálom egyébként, hogy így alakult. Egy idő után nagyon eltávolodtunk a Petivel egymástól. Valahogy azt éreztem, hogy mindig próbál ilyen főnökszerepet kialakítani köztünk. És mivel együtt értük el az összes nagy sikerünket, én ezt nem tartottam korrektnek. Én nem egy zenekari tag voltam, hanem a másik frontember. Egyenrangú társként kellett volna kezelni. Én nem éreztem ezt, és akkor így elmentünk egymás mellett.” – hallhattuk a rappertől.

A beszélgetést itt éred el:

Curtis nemcsak a döntőig jutott el, hanem a dobogón Varga Ádámot (3. helyezett) és Frohner Fecót (2. helyezett) maga mögé utasítva megnyerte a celebpróbáló kihívást és ő lett a műsor győztese:

Gratulálunk a rappernek és kívánjuk, hogy érje el azokat a sikereket a zenei világban is, amire vágyik. Drukkolunk neki!

A lead kép forrása: Facebook.com / Celeb vagyok, ment ki innen