Megjelent a Backstreet Boys karácsonyi albuma

Megjelent a Backstreet Boys karácsonyi albuma

Már elérhető a legnagyobb zenei megosztókon a '90-es évek legnépszerűbb fiúzenekarának 'Very Backstreet Christmas' című, vadonatúj albuma. A BSB nemrég tiszteletét tette az Arénában is DNA világkörüli turnéja keretén belül. Bízunk benne, hogy többször is lesz még lehetőségünk élőben hallani őket.

Már elérhető a legnagyobb zenei megosztókon a ’90-es évek legnépszerűbb fiúzenekarának ‘Very Backstreet Christmas’ című, vadonatúj albuma. A BSB nemrég tiszteletét tette az Arénában is DNA világkörüli turnéja keretén belül. Bízunk benne, hogy többször is lesz még lehetőségünk élőben hallani őket.

A kilencvenes évek ikonikus popslágereit gyártó pop bandája, a Backstreet Boys hosszú évek után visszatért közönségéhez. Nem véletlen, bármely helyszínen is járnak, teltház előtt játszanak és örvendeztetik meg közönségüket.

A Backstreet Boys DNA turnéja egyik állomása november 2-án a Papp László Budapest Sportaréna volt, erről itt mi is hírt adtunk. Illetve arról a szomorú tényről is, miszerint a csapat oszlopos tagjának, Nick Carternek öccsét, Aaron Cartert múlt szombaton holtak találták kaliforniai otthonában (az erről szóló cikkünket ide kattintva elérheted – A szerk.).

Nick Carter felé ezúton szeretnénk együttérzésünket kifejezni. A csapat folytatja DNA turnéját, a korábbi híresztelések ellenére. A Backstreet Boys nemcsak világkörüli turnéjával, de egy vadonatúj, karácsonyi albummal is visszatért, amelynek címadó dalához természetesen videoklip is készül, a srácok éppen ezen is dolgoznak nagy erőkkel.

Kívánjuk, hogy a BSB-rajongók még sok új (nemcsak karácsonyi) dalban és fellépésben részesülhessenek.

A lead kép forrása: Facebook.com / Backstreet Boys