Curtis és Balázs Andrea különleges barátsága

Curtis és Balázs Andrea különleges barátsága

Curtis, amióta hazatért a dzsungelből királyként, rengeteg felkérésnek tesz eleget, és végre egyik, ha nem a legjobb barátjával, Balázs Andrea színművésszel is rendszeresebben találkozhat. De legalábbis minden nap beszélnek telefonon, ahogyan az RTL Reggeli műsorában ezt elárulták a közönségnek.

Amióta Curtis hazatért a dzsungel királyaként, rengeteg felkérésnek tesz eleget, és végre egyik, ha nem a legjobb barátjával, Balázs Andrea színművésszel is rendszeresebben találkozhat. De legalábbis minden nap beszélnek telefonon, ahogyan az RTL Reggeli műsorában ezt elárulták a közönségnek.

Mint mesélték, 2018-ban kezdődött életreszóló barátságuk, amikor egy show műsor sajtótájékoztatóján egymás mellé álltak és ugyanazokon a dolgokon kezdtek el nevetni, vagy ahogy Andi mesélte „morfondírozni”. Ez a kapcsolódásuk pedig azóta is töretlen (korábban itt tettünk említést a színművésznő és a rappel szoros barátságáról – A szerk.).

A teljes beszélgetést itt érheted el:

Curtis egyébként, amióta hazatért a ‘Celeb vagyok, ments ki innen!’ című RTL-es realityből annak nyerteseként, tegnap bejelentette, hogy mire készül az érkezése óta:

„Ez lesz az első hivatalos bokszmérkőzésem, noha gyerekkorom óta folytatom ezt a küzdősportot. Régóta ismerem és tiszteletem a munkásságát Rythmusnak, a kihívómnak, és állok elébe! Férfias küzdelemre lehet számítani!” – mesélte a rapper a Borsnak, akit napi két edzéssel Garai Lajos készít fel a meccsre.

Jobb ha komolyan veszi az ellenfelem a jobbosom, ami elég ütős, akárcsak a szövegeim!” – mondta ezt persze viccesen Curtis, aki az elmúlt időszakban rárakódott felesleges kilókat nemcsak leadta, de saját bevallása szerint sokkal jobb kondiban is van mindennek köszönhetően.

Drukkolunk a rappernek a mérkőzéshez!

A lead kép forrása: Facebook.com / Balázs Andrea