Dér Heni várandós edzés

Dér Heni várandósan is fitten tartja magát

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Sugarloaf egykori énekesnője második gyermekével terhes. Bár Dér Heni Instagram és Facebook oldalán megtalálható tartalmainak közléséhez nem járul hozzá, kár lenne kihagyni azokat a fantasztikus képeket, amelyeket mozgás közben osztott meg magáról az áldott állapotban lévő énekesnő.

Ahogyan arról korábban itt mi is beszámoltunk, a Sugarloaf egykori énekesnője második gyermekével terhes. Bár Dér Heni Instagram és Facebook oldalán megtalálható tartalmainak közléséhez nem járul hozzá, kár lenne kihagyni azokat a fantasztikus képeket, amelyeket mozgás közben osztott meg magáról az áldott állapotban lévő énekesnő.

Mint Dér Heni Insta oldalán írta, büszkén edz kismamaként is, sőt, várandósan még a rappelést is imádja. A szuper képekért ide tudsz kattintani.

Ha pedig lemaradtál volna legújabb közöséről V. Bálinttal és Buraival, akkor itt pótolhatod és hallhatod az énekesnőt rappelni:

Dér Heni kisfia biztosan nagyon büszke már most az anyukájára, hiszen érte is és persze egész családjáért tartja magát ennyire fitten. Korábban Dér Heni fogyása is lázban tartotta az iránta érdeklődőket, így ez alatt a poszt alatt is, Dér Heni Facebook-oldalán egyaránt kapott hideget és meleget.

Mi szeretettel kívánunk az énekesnőnek egészséges, fitt és boldog babavárást!

A lead kép forrása: Facebook.com / Nyerő Páros