Lil G x Norbow – Mint régen

Klipajánló: Lil G x Norbow – Mint régen

Megjelent Laskai Lili ( Lil G) és Oláh Norbert (Norbow) legújabb közöse, a 'Mint régen'. A tőlük megszokott kendőzetlen őszinteséggel mesélnek el benne nekünk egy olyan sztorit, amivel rengetegen tudnak azonosulni. És szerintünk a klip egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, a szuper hangzás mellett persze.

Megjelent Laskai Lili (Lil G) és Oláh Norbert (Norbow) legújabb közöse, a ‘Mint régen’. A tőlük megszokott kendőzetlen őszinteséggel mesélnek el benne nekünk egy olyan sztorit, amivel rengetegen tudnak azonosulni. És szerintünk a klip egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, a szuper hangzás mellett persze.

Az énekesnő Lil G 18+ tartalommal lepte meg legutóbb követőit, erről mi is beszámoltunk (itt olvashatod a cikket – A szerk.). Örülünk, hogy az egykori duettpartnerek között már ismét felhőtlen a viszony, így Laskai Lili vélhetően nem az utolsó szerzeményt hozta össze Norbowval, amelynek mindketten dalszövegírói és dalszerzői is egyben.

Ha még nem láttad a klipet, mutatjuk, tekerd fel nyugodtan a hangerőt, tetszeni fog:

Ahogy ajánlónk elején is mondtuk, a klip egyszerűségében rejlik az ereje, hiszen a kutyasétáltatáson és a játszóházi önfeledt, szinte gyermeki jeleneteken kívül mást nem láthatunk, ezekben azonban szinte mindent. Amikor az előadók egy klipben tudják önmagukat hozni, az adhatja számukra a sikert.

Hallgassátok!

A lead kép forrása: Facebook.com / Lil G Official Real