G.w.M.

G.w.M-et új oldaláról ismerhettük meg Palikék világában

A Palikék világa by Manna műsorának vendégei ezúttal Kulcsár Edina és párja, Varga Márk, G.w.M voltak. Ha Te is szeretnéd a páros és főként a rapper olyan oldalát is megismerni, amelyből eddig kevesebbet láthattunk, érdemes visszanézni YouTube-n a műsort.

A Palikék világa by Manna műsorának vendégei ezúttal Kulcsár Edina és párja, Varga Márk, G.w.M voltak. Ha Te is szeretnéd a páros és főként a rapper olyan oldalát is megismerni, amelyből eddig kevesebbet láthattunk, érdemes visszanézni YouTube-n a műsort.

Annyit lehetett tudni eddig Edina korábbi nyilatkozataiból, hogy G.w.M nem rajong a nyilvános szereplésekért, épp ezért a TV2 Párharc című műsorában való szereplésüket is (amelyről például itt és itt is cikkeztünk- A szerk.), mérlegelve vállalták el.

Most Palik Lászlóék vendégeiként kaptak magánéleti kérdéseket, amelyekre válaszolva az eddig láthatott G.w.M-képhez képest egészen új, emberibb és felelősségteljesebb oldalát is megmutatta a rapper. Például azzal kapcsolatban, mit gondol a családban elfoglalt helyéről, amely nem csak a gyermekeivel, volt párjával vagy Edinával kapcsolatos.

„Az alfahím feladata az, hogy ha szükség van rá, akkor lépjen elő a sötétségből, és oldja meg a többiek gondjait. Ez az én felelősségem. Édesanyámat hazaköltöztettem Németországból, neki teljesen új élete indul, ami az unokáiról szól, rólam, a menyéről. Edinával is össze kellett bútorozni. Nagyanyámat hazahoztam, az ő fiútestvérét is. Kint van a húgom, őket is támogatom, ahol tudom, neki is most született gyermeke. Emellett ott van anyám testvére, ott van nem tudom, hány alkalmazottam, akik mára szinte családtagok, mert eltelt négy-öt év, így értük is felelek. Kötelességem a saját háztartásom, a gyermekeim háztartása, az édesanyám, a nagyanyám háztartása, a húgomé, ha úgy van. Ezért vagyok alfahím, mert ameddig én vagyok, nekik bajuk nem lehet” – nyilatkozta Varga Márk.

Azaz, ha felelősségvállalásról és a szeretteiről van szó, a rappernek valóban helyén van a szíve és tesz is aktívan a környezetéért. A műsor visszanézéséért kattints ide.

Az említett napi realityben pedig a korábbi konfliktusa Varga Viktorral (a témában itt éred el előző anyagunkat – A szerk.) is megszűnni látszik, ahogyan ebben a bolondosra sikerült Insta-bejegyzésben is kiderül:

Kíváncsiak vagyunk a folytatásra, amire bizton számíthatunk, hiszen Kulcsár Edináék garantáltan az egyik legtöbb hírt adó, ismert párosa a mai magyar sztárvilágnak. Főként, ha ilyen jellegűek azok az újdonságok, nagy örömmel fogadjuk.

A lead kép forrása: Facebook.com / G.w.M