Varga Viktor kiáll a véleményéért

Bár a TV2 legújabb napi reality-je csak október 17-én indul, már sokat olvashatunk a 'Párharc'-ba, és ezzel egy időre nappalinkba is beköltöző párok kapcsán. Ilyen eset például, hogy G.w.M. és Varga Viktor már az első adásban összeugrottak G.w.M. párja, Kulcsár Edina februárban közreadott dala és klipje kapcsán.

Bár a TV2 legújabb napi reality-je csak október 17-én indul, már sokat olvashatunk a ‘Párharc’-ba, és ezzel egy időre nappalinkba is beköltöző párok kapcsán. Ilyen eset például, hogy G.w.M. és Varga Viktor már az első adásban összeugrottak G.w.M. párja, Kulcsár Edina februárban közreadott dala és klipje kapcsán.

Varga Viktorról tudható, hogy mind a saját élete, mind mások kapcsán nyíltan vállalja véleményét, igazán szókimondó és színes egyéniség a magyar sztárvilág palettáján. Az énekes és a rapper között az adta a konfliktus forrását, hogy Viktor nyíltan elmondta Edina idén februárra elkészített klipjéről (amelyet itt tekinthetsz meg – A szerk.) a véleményét, amely szerinte sz@r. Nyilván most, hogy közös műsorban szerepelnek, mindannyian rendezni szerették volna soraikat.

„Mindjárt az jutott eszembe, hogy elnézést kérek tőlük. Valójában semmi közöm nincs ahhoz, hogy ők milyen dalokat csinálnak. A beköltözésünk után megtettem, megbeszéltük a dolgokat. Ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy ami nem jó, az nem jó” – magyarázta egy napilapnak adott interjújában Viktor.

A lead kép forrása: Facebook.com / Varga Viktor