Gubik Petra szerelme

Gubik Petra szerelme is a stúdióban drukkolt

Mint korábban mi is írtunk róla, az idei Sztárban Sztár győztese Gubik Petra énekesnő, színésznő lett. Fantasztikus produkciókat villantott a művész a TV2 zenés műsorának 9.évadában, majd az is kiderült, kb. másfél évvel ezelőtt ki rabolta el szívét.

Mint korábban mi is írtunk róla (itt olvashatod a cikket – A szerk.), az idei Sztárban Sztár győztese Gubik Petra énekesnő, színésznő lett. Fantasztikus produkciókat villantott a művész a TV2 zenés műsorának 9.évadában, majd az is kiderült, kb. másfél évvel ezelőtt ki rabolta el szívét.

Több orgánum is spekulált azon az elmúlt hetekben, ki lehet Gubik Petra, a Sztárban Sztár győztese, a Madách Színház színművészének párja. Rebesgették, hogy ismert férfit választhatott, majd kiderült, hogy az Urban Verbunk formáció művészeti vezetője és táncosa, Ahmed Moussa az énekesnő kedvese.

A professzionális táncos végig igyekezett a háttérből támogatni Gubik Petrát, aki egyébként így köszönte meg, hogy a nézők őt választották 2023 Legsokoldalúbb Énekesévé:

Gubik Petra nem sokkal cikkünk megjelenése előtt osztotta meg a hírt, hogy a Madách Színház a Micsoda Nő c. musicalt tűzi műsorra, amelyben természetesen Vivien, a musical főszerepe az övé:

Szeretettel gratulálunk Gubik Petrának az eddig elért sikerekhez és kívánjuk, hogy a lehető legmagasabbra íveljen csillaga! Hiszen tehetséges, mint a Nap.

A lead kép forrása: Facebook.com / Gubik Petra