Gubik Petra nyert

Sztárban Sztár – A várva várt döntő

A TV2 zenés produkciójának minden részét követtük hétről-hétre, így izgatottan vártuk a Sztárban Sztár 9. évadának utolsó adását, a műsor döntőjét is. A versenyben maradt énekesek kitettek magukért, akár a páros (duett egy énekes partnerrel), akár a páratlannak mondható szóló produkciójukról legyen szó.

A TV2 zenés produkciójának minden részét követtük hétről-hétre, így izgatottan vártuk a Sztárban Sztár 9. évadának utolsó adását, a műsor döntőjét is. A versenyben maradt énekesek kitettek magukért, akár a páros (duett egy énekes partnerrel), akár a páratlannak mondható szóló produkciójukról legyen szó.

A döntőbe jutott 4 versenyző kilétét már múlt héten megtudhattuk, erről itt írtunk. Mondhatni, Gubik Petrának, Oláh Ibolyának, Schoblocher Barbarának és Valkusz Milánnak egyaránt feladták a leckét a döntőre, nem is vártunk mást. Közülük talán Schoblocher Barbarának és Gubik Petrának esett inkább komfortzónáján kívül főként a duett, de gyönyörűen hozták a rájuk szabott feladatot.

Gubik Petra Takács Tamással lépett színpadra mint Keresztes Ildikó:

Schoblocher Barbara pedig Bódi Gusztival mint Bódi Margó:

Az első felvonás után kiderült, hogy az ismét elsőként továbbjutó Oláh Ibolya mellett a fent említett két énekesnő került fel a dobogóra. Valkusz Milán tehát bármilyen nagyot alkotott Marilyn Manson ikonikus dalával, a ‘Tainted Love’-val, ez most nem juttatta tovább, hiába, tényleg nagyon erős volt a mezőny.

Oláh Ibolya Charlie-ja és Tina Turnere tehát a közönséget a zsűrivel együtt olyannyira meggyőzte, hogy minden gond nélkül továbbjutott első helyen, majd Gubik Petra és Schoblocher Barbara nevét hallhattuk a dobogósok között. Előbbi Sia-ként, utóbbi Céline Dionként remekelt.

Gubik Petra káprázatos előadása:

Nem mintha Schoblocher Barbara előadására lennének szavaink:

Feszült pillanatok után végre kiderült, hogy a Sztárban Sztár dobogóján a 3. helyet Oláh Ibolya foglalta el, teljesen megérdemelten. Így a nézők szavazataival együtt a kialakult eredmény tükrözte a sokak által megjósolt finálét és a két legjobbat. Mert akárhogyis nézzük az elmúlt 8 hetet, ez a két énekes hölgy olyat tett le az asztalra, amit nagyon sokan megirigyelnének, a szakmájukból is.

Gubik Petráról és Schoblocher Barbaráról is egyaránt elmondható, hogy amekkora ajándék van a torkukban és fellépésükben, legalább annyira szerények és alázatosak és ha tehetnénk, vagonokkal töltenénk beléjük a teljesen megérdemelt önbizalmat. Talán ez a műsor lendít mindkettőjükön. Nem irigylünk senkit, aki mostantól Gubik Petra előadásaira, vagy Blahalouisana koncertekre szeretne bejutni. 🙂

Ha tehettük volna, mi holt versenyt hirdetünk a két tehetség között. E helyett leírjuk, ami történt: a Sztárban Sztár 2. helyezettje: Schoblocher Barbara.

A Sztárban Sztárt tehát 2023-ban Gubik Petra nyerte meg. És mint mondta, ezt soha nem fogja elfelejteni a közönségnek, elsőként nekik is köszönte meg ezt a díjat.

Teljes szívből gratulálunk mindegyik döntőbe jutott énekesnek fantasztikus teljesítményükért!

A lead kép forrása: Facebook.com / Sztárban Sztár