Millie Bobby Brown titokban feleségül ment Jon Bon Jovi fiához

Após lett Jon Bon Jovi - Megtörte a csendet

Nemrég derült ki, hogy Justin Bieber apai örömök elé néz, most pedig újabb szenzációtól hangos a külföldi sajtó: a húszéves Millie Bobby Brown színésznő és 22 éves modell, Jake Bongiovi titokban megházasodtak. 2021 óta vannak együtt, eljegyzésükre tavaly áprilisban került sor, de a titokról csak nemrég hullt le a lepel, amikor is Bon Jovi a BBC műsorában röviden mesélt a szűkkörű esküvőről.

„Ők ketten nagyszerűek, abszolút fantasztikusak. Egy nagyon kicsi, családi esküvő volt. A menyasszony gyönyörűen nézett ki, Jake pedig a lehető legboldogabb”

– árulta el Bon Jovi, az örömapa.

„Az elmúlt évben sikerült jobban megismernem Millie Bobby Brown-t: nagyon keményen dolgozik, és Jake-kel együtt fognak fejlődni a maguk módján. Az, amit csinálnak, egy felgyorsított változata annak, amin én 40 évvel ezelőtt keresztülmentem, és úgy gondolom, hogy a család támogatásával nagyszerűek lesznek együtt”

– tette hozzá lelkesen a zenész.

A Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi románcáról szóló pletykák 2021 júniusában kaptak szárnyra, amikor kitették az első közös szelfit. A kép alá egyetlen, de annál jelentőségteljesebb szót írtak: „bff”, ami annyit jelent, hogy legjobb barátok. Épp emiatt senki nem gondolta, hogy kettejük között sor kerülhet eljegyzésre, majd házasságra.

forrás: justjared.com

Pár hónappal később New Yorkban kapták lencsevégre őket, ahogy kézen fogva sétálnak, az i-re a pontot pedig egy közös összebújós fotó tette fel. Később aztán hivatalosan is bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Brown Instagram oldalán tett közzé egy fotót, és tette ezt London legromantikusabb helyén: a London Eye óriáskereken.

Olvasd el ezt is: Fiatalokat megszégyenítő szettben Cher – Csak a Zene!

Még több kulisszáról olvashatsz ITT!