2 idilli zenés kuckó, ahol muszáj megszállnod idén nyáron! 

Tedd félre az EarPodsodat és látogass el a Budapest belvárosában található, zenei élményeket ígérő szállások egyikébe!

Szeretnél harmonikus környezetben lazítani, feltöltődni, de úgy, hogy a zene is része legyen a napjaidnak? Akkor tedd félre az EarPodsodat és látogass el a Budapest belvárosában található Zene Vinyl Player és a Zene Lux Vinyl Player névre keresztelt exkluzív apartmanok valamelyikébe (vagy mindkettőbe)! Mutatjuk, mitől olyan különlegesek. 

Mindkét apartman igazi ékszerdoboz, menedék – friss színekkel és formákkal, a retró hangulat és a modern stílus kifinomultságával kápráztatja el a vendégeket. Tökéletes választás a zenekedvelők számára. A különböző korokból származó berendezési tárgyak és design elemek és színeik tökéletes harmóniában vannak egymással.  

A Zene Lux Vinyl Apartman és a Zene Vinyl Player & Projector Apartman is hűtő- és fűtőrendszerrel, minimalista stílusú bútorokkal, szárítós mosógéppel, széffel, luxus minőségű ortopéd ágymatraccal van felszerelve, többek között. A vendégeket egy nagy terasz, üdvözlő magyar bor, magyar édességek, tea és kávé várja, a fürdőben fogkefék, illatos bőrápolási termékek sorakoznak, és még kisállat is hozható. Kérésre ingyenes parkolás biztosított. A terasz tökéletes helyszín a reggeli kávé, a friss croissant elfogyasztásához, az esti beszélgetéseket, a borozós chillezést pedig a balkon tetejéről lelógó fényfüzérek és a rattan függőágy teszi még hangulatosabbá. 

Az apartman különlegessége egy kivételes retró bakelitlejátszó és lemezgyűjtemény, amely az Omegától a Hungárián át, egészen a klasszikus és autentikus cigányzenéig kínál hallgatnivalót. Emellett egy projektor is rendelkezésre áll, hogy a kedvenc koncertfelvételeinket vagy zenés filmjeinket élvezhessük a legmagasabb minőségben. 

Maga a tulajdonos hölgy is rajong a retró lakberendezési darabokért, szabadidejében szívesen restaurál bútorokat a recycling jegyében. Előszeretettel vadássza bolhapiacokon a régi újdonságokat, lemezeket és örömmel osztja meg lelőhely-tippjeit vendégeivel. Úgy véli, a régi tárgyakra jó ránézni, mert különleges atmoszférát teremtenek körénk és modern ingatlanokba is praktikusan integrálhatók. Látványuk feltölt, olykor megmosolyogtat, és immár mi írjuk tovább a történetüket.   

Csak feküdj fel a zene hullámaira és élvezd az idei nyarat is! — Zene Lux Vinyl Apartman és a Zene Vinyl Player & Projector Apartman

Külföldi és hazai érdekességért, programajánlóért látogass el IDE!