Rúzsa Magdi gyermeke fakanállal járja a partot Tenerifén

A tél közepén utaztak el a mínuszok elől az egzotikus üdülőhelyre. Az énekesnő szerint így nem megy el rengeteg idő a hármasikrek öltöztetésével.

Rúzsa Magdi nagyon jól teszi, hogy pihen, mert ha hazajön, szinte rögtön egy nagykoncert várja: február 24-én lép majd fel az Arénában. A nyaralásról Instagram oldalán osztott meg fotókat, gyermekei – Lujza, Keve és Zalán – láthatóan remekül szórakoznak a parton. A kétéves Zalán még a kedvenc „felszerelését” is magával vitte, melynek a homokvár építésben igencsak nagy hasznát veszi.

„És Zaki fakanala azaz TÁTÁ!!! eljutott Tenerifére is. Boldogok vagyunk! Egy darabig megpihenünk a nagy öltöztetés/vetkőztetésektől”

– olvasható a képek alatt.

Magdit egyébként nem érte váratlanul, amikor két éve megtudta, hogy ikrei lesznek, ugyanis a családban többször is volt már ilyesmire példa, az viszont már igen, hogy neki egyből három csöppség is megfogant. Mint arról korábban beszámoltunk, a gyermekek ellátása az egész családtól csapatmunkát kíván meg, ugyanakkor az énekesnő minden nap hálát ad, amiért ily módon válhatott teljessé az élete.

Jó egészséget és kellemes pihenést kívánunk Nekik!

Tetszett a cikk? Ha szívesen olvasnál még hazai előadókról és kulisszákról, látogass el ide!

cover fotó: Varga Imre/Blikk