Shakira in sexy black dress

Shakira ma ünnepli születésnapját

Az énekesnő és volt férje, Gerard Piqué a sors különös játékaként egy napon születtek, így a múlt év júniusától már viharosnak mondható kapcsoltuk után ez az első, külön töltött ünnepük. Shakirának innen kívánunk - amennyire csak lehet- boldog születésnapot gyermekei, családja körében!

Az énekesnő és volt férje, Gerard Piqué a sors különös játékaként egy napon születtek, így a múlt év júniusától már viharosnak mondható kapcsoltuk után ez az első, külön töltött ünnepük. Shakirának innen kívánunk – amennyire csak lehet- boldog születésnapot gyermekei, családja körében!

Öröm az ürömben, hogy a válása után Shakira talán nem kaphatott volna nagyobb elégtételt 46. születésnapjára, mint hogy olyan dalokat hoz ki, amelyek elképesztő népszerűségnek örvendenek. Korábbi anyagainkat az újdonságok kapcsán itt és itt is elérsz (A szerk.).

Például a legutóbbi, volt férjének egyértelműen revansot jelentő szerzemény már több, mint 250.000 millió letöltésnél jár:

A többszörös Grammy-díjas Shakira mára több, mint harmincötmillió eladott albummal büszkélkedhet, és ő az egyetlen dél-amerikai előadó, aki nemcsak az amerikai, az ausztrál, de a brit slágerlistákat is vezette.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Shakirának!

A lead kép forrása: Facebook.com / Shakira