Shakira - Monotonia

Megjelent Shakira legújabb száma – ‘Monotonia’

Shakira kapcsán az elmúlt időszakban nem kellemes híreket kaptunk, többek között Gerard Piquétől való válása vagy épp az adócsalási vádak miatt, amelyek őt érték. Most Ozunával állt össze egy dal erejéig, amely a 'Monotonia' címet kapta.

Shakira kapcsán az elmúlt időszakban nem kellemes híreket kaptunk, többek között Gerard Piquétől való válása vagy épp az adócsalási vádak miatt, amelyek őt érték. Most Ozunával állt össze egy dal erejéig, amely a ‘Monotonia’ címet kapta.

A klip meglehetősen plasztikusra sikerült, nekünk még a nagysikerű, 1992-es ‘Jól áll neki a halál’ című film is eszünkbe jutott Bruce Willis-szel, Meryl Streep-pel, amikor Goldie Hawn testén láttunk talán utoljára ekkora lyukat, mint most Shakiráén, miután kitépték a szívét…Nézd csak meg:

Gerard Piquétől való válásáról mi is hírt adtunk (itt olvashatod el az anyagot – A szerk.), majd szeptember vége felé adócsaládi ügybe is keveredett, amelyet szintén körbejártunk, kattints a korábbi cikkünkért róla ide.

Akárhogyis, érdemes nyomon követnünk továbbra is az énekesnő munkásságát, mert a dalszerzésre most ezek a magánéleti események feltétlen inspirációt adhatnak számára.

A lead kép forrása: Facebook.com / Shakira