Shawn Mendes Camilla újra együtt

Shawn Mendes kisfiús bája világokat hódít meg

Néhány napja felkavarta az egyébként sem teljesen álló vizet maga körül a világhírű kanadai énekes, amikor is a Coachella fesztiválon lencsevégre kapták egykori barátnőjével, Camilla Cabelloval, miközben forró csókot váltottak.

Néhány napja felkavarta az egyébként sem teljesen álló vizet maga körül a világhírű kanadai énekes, amikor is a Coachella fesztiválon lencsevégre kapták egykori barátnőjével, Camila Cabelloval, miközben forró csókot váltottak.

Ez teljesen természetes, ugyanakkor első kérdésünk az volt, mi a helyzet állítólagos, nála jóval idősebb barátnőjével? Ezek szerint (ahogyan korábban mi is írtunk róluk itt és itt – A szerk.) mégsem voltak igazak a pletykák, hogy Shawn Mendes a csontkovácsával kezdett szerelmi viszonyba?

Hiszen, ha a Twitteren ide kattintva megnézed a Camila Cabelloval nemrég készült csókos jelenetet, akkor látható, hogy ismét forr a talán soha meg nem szűnt levegő. Így az egykori álom sztárpár rajongói igazán örülhetnek.

Mivel egyikük social bejegyzései sem árul el sokat (legalábbis ebben a témában), ilyen jellegű tartalmakat lehet Shawn Mendesnél felfedezni:

Természetesen a kommentelők szeretnék megtudni, mi az igazság, mintha bármiféle reális közük lenne az énekes magánéletéhez.

Addig is, míg kiderül, éppen kinek a szívét hódítja meg az énekes, mi más is szólhatna szerkesztőségünkben, mint:

A lead kép forrása: Facebook.com / Shawn Mendes