Tóth Gabi csókja Papp Máté Bencével

Sztárban sztár leszek!: Tóth Gabiék ellopták a show-t

A TV2 zenei tehetségkutató műsora teret enged a zsűri tagjainak is, hogy adott esetben legújabb szerzeményeiket bemutathassák az élő show keretein belül. Így tett Tóth Gabi is, aki új párjával, a Fricska Táncegyüttes tagjával és koreográfusával, Papp Máté Bencével egy közös tánccal átszőtt előadás keretében mutatta be "Átkozott nyár" című új dalát.

A TV2 zenei tehetségkutató műsora teret enged a zsűri tagjainak is, hogy adott esetben legújabb szerzeményeiket bemutathassák az élő show keretein belül. Így tett Tóth Gabi is, aki új párjával, a Fricska Táncegyüttes tagjával és koreográfusával, Papp Máté Bencével egy közös tánccal átszőtt előadás keretében mutatta be „Átkozott nyár” című új dalát.

Tóth Gabi új szerzeményének debütálása az énekesnő komoly torokgyulladása miatt – amellyel még kórházi ellátásra is szorult- is elmaradt, ám kis késéssel megjelent a YouTube-n, amely mostanáig 849 ezer letöltést ért el. A dal az énekesnő válását dolgozza fel.

A klipet itt nézheted meg:

Az énekesnő és a táncos múlt szombaton a Sztárban sztár leszek! műsorban előadott produkcióját pedig itt nézheted vissza:

A Sztárban sztár leszek! élő show-it folyamatosan nyomon követjük, legfrisebb írásainkért ide, ide és ide is kattinthatsz.

A Sztárban sztár műsor legutóbbi adásában bár Tóth Gabiék ellopták a show-t – és egymás csókját is-, számos igényes produkciót láthattunk, hallhattunk az újabb élő show-ban.

Ezúttal Majka mentoráltja, Engel-Iván Lili hagyta el a műsort:

Kíváncsian várjuk a műsor folytatását.

A lead kép forrása: Facebook.com / Tóth Gabi