Duplázik Caramel – Plusz koncert kellett decemberre, annyi volt az érdeklődő!

Molnár Ferenc Caramel sikere több éve töretlen, háta mögött van több teltházas Aréna-koncert, országos turné, színházi és fesztiválfellépések, s az év utolsó hónapján sem pihen: idén negyedik alkalommal lép fel a Vígszínházban!

Óévzáró koncertje lassan hagyományosnak mondható, ráadásul ezúttal – a korábbi nagy érdeklődésre való tekintettel – két koncertet is ad december 29-én.

Karrierje kezdetén talán maga az énekes-dalszerző sem gondolta, hogy idáig jut. Mint korábban nyilatkozta, magának való gyerek volt, mindent elvonulva csinált, ezért szülei nem is tudták, mennyire fontos számára a zene.

„Egyébként én is csak a Megasztár előtt nem sokkal szembesültem igazán azzal, hogy a négyéves korom óta tartó állandó éneklés és a később tudatossá vált zenélés az életem értelme és terápiája lett” – nyilatkozta egy tavaly, a 40. születésnapja alkalmából adott interjúban.

Azoknak, akik még a vígszínházas duplázás előtt szeretnének „caramelizálódni”, ajánljuk a december 17-i adventi koncertet, melyet a patinás Gödöllői Királyi Kastélyban ad az elismert énekes (jegyek ITT!).

Caramel ma már kétgyermekes édesapa, 2005-ben került a zenei köztudatba, közel 20 év elteltével a hazai zenei és közélet kiemelkedő szereplője lett. Eddig 7 nagylemeze jelent meg, öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, szerzett musicalt Mesterkód címmel, amit 2022-ben szintén az Arénában mutattak be. Az ország legszínvonalasabb színházainak, helyszíneinek visszatérő vendége. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit 100 milliónál többször látták-hallották YouTube-on és más internetes felületeken.Négyszer tüntették ki Fonogram-díjjal (legutóbb idén), 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

A vígszínházas december 29-i koncertekre (16:30 és 20:00) jegyek ITT ÉRHETŐK EL! A ráhangolódáshoz pedig itt egy kis Újra!