nobraday magyar sztárok melltartó nélkül

Sztárok is csatlakoztak a Nemzetközi Melltartó Nélküli Naphoz

Ma van a "No Bra Day", azaz a melltartó-mentes világnap, amikor a hölgyek a mellrák elleni küzdelem és a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára felhívó időszakban levetkőzik gátlásaikat, és testüket büszkén megmutatva legalább erre a napra megszabadulnak a keblüket takaró, sokszor kényelmetlen fehérneműtől. Az elmúlt években és most is számos világsztár színésznő, énekesnő, sportoló és celebritás csatlakozott az eseményhez.

Ma van a „No Bra Day”, azaz a melltartó-mentes világnap, amikor a hölgyek a mellrák elleni küzdelem és a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára felhívó időszakban levetkőzik gátlásaikat, és testüket büszkén megmutatva legalább erre a napra megszabadulnak a keblüket takaró, sokszor kényelmetlen fehérneműtől. Az elmúlt években és most is számos világsztár színésznő, énekesnő, sportoló és celebritás csatlakozott az eseményhez.

A kezdeményezés nem azt jelenti, hogy október 13-án félmeztelenül mutatkoznak a hölgyek, mindössze szabadon viselnek felsőt fehérnemű nélkül. A bevállalósabbak persze fehér, testhez simuló, áttetsző vagy rácsos ruhadarabot húznak a jó ügyet szolgáló „dili” – és a férfiak – kedvéért.

Sok sztár naptárában ez a nap többször is ismétlődik, Britney Spears, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Madonna, Miley Cyrus, Rihanna, a magyar hölgyek közül Köllő Babett, Metzker Viki, Tóth Andi és még sokan mások büszkén hordanak mély kivágású vagy épp teljesen áttetsző ruhákat melltartó nélkül a „hétköznapokon” is.

Köllő Babett:

Metzker Viki:

Tóth Andi:

A közösségi médiában bárki csatlakozhat a felhíváshoz a #nobraday hashtag használatával!

Lead kép forrása: Pexels / Cody Portraits