Caramel és felesége

Caramelnek elképzelhetetlen a megcsalás

Az énekes és párja, Szilvi ez év végére várják 2. gyermeküket. Caramel szerint - egyik legutóbbi nyilatkozata alapján - házas emberként a legszánalmasabb félrelépni. És ennél még plasztikusabban is megfogalmazta véleményét a témában.

Az énekes és párja, Szilvi ez év végére várják 2. gyermeküket. Caramel szerint – egyik legutóbbi nyilatkozata alapján – házas emberként a legszánalmasabb félrelépni. És ennél még plasztikusabban is megfogalmazta véleményét a témában.

Caramelről nemrégiben a Mesterkód c. musical kapcsán cikkeztünk, amelyet itt érsz el.

Most a Story magazinnak adott interjút, amelyben párkapcsolata is szóba került: „Látom, mi folyik a világban, és szerintem a legszánalmasabb dolog félremenni, kiváltképp, ha valaki házas. Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet. Szerintem ilyet a frusztrált kisgyerekek csinálnak” – olvashatjuk az énekestől, aki igazán szerencsésnek vallja magát, hogy megtalálta társát.

„(…) Mi egy életre mondtuk ki az igent Szilvivel, és tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett. Ma is szerelmesek vagyunk, szenvedéllyel szeretjük egymást” – mondta Caramel, aki úgy érzi, gyermekeik születése csak tovább mélyítette kapcsolatukat.

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk az egész családnak!

A lead kép forrása: Facebook.com / Caramel