TNT Inti új szerelme

TNT Inti szíve már másért dobban

Tavaly szeptemberben írtunk Zuber Krisztián, Inti kapcsán, amikor szerencsésen kiengedték a kórházból, ahova szívritmuszavar és szívelégtelenség miatt került be. Akkoriban még Sáfrány Emese volt a párja, akivel nemrégiben különváltak útjaik. Ám a hírek - és Instagramos szívecskék - szerint Inti szíve már másért dobog.

Tavaly szeptemberben írtunk Zuber Krisztián, Inti kapcsán, amikor szerencsésen kiengedték a kórházból, ahova szívritmuszavar és szívelégtelenség miatt került be. Akkoriban még Sáfrány Emese volt a párja, akivel nemrégiben különváltak útjaik. Ám a hírek – és Instagramos szívecskék – szerint Inti szíve már másért dobog.

Mint korábban mi is hírül adtuk, Inti Sáfrány Emese Európa-bajnok és világbajnoki második helyezett légtornásszal alkotott egy párt (a cikket ide kattintva eléred – A szerk.). Aztán már ez év májusában hírül adta Sáfrány Emese, hogy Intivel véget ért kapcsolata, mint erről a Blikk napilap is beszámolt. A légtornász azóta is, mint eddig is, mióta kisfia megszületett, vele tölti minden szabadidejét.

A TNT zenésze láthatóan nem sokáig búslakodott a kapcsolat végeztével, ugyanis az egykori VIVA TV-s műsorvezető, Nyul Zsuzsa – egykor Zsu néven ismertté vált, ma a radiocafé 98.0 rádiócsatorna műsorvezetője – Instagram-oldalán lehet fellelni arra utaló jeleket, hogy új sztárpár született személyükben.

A képek alapján a műsorvezető tényleg nagyon boldognak tűnik, kívánjuk, hogy ha valóban kialakulóban van a sztárok között valami – egyelőre egyikük sem cáfolta vagy erősítette meg a híreket -, akkor legyenek valóban boldogok.

Egyébként megvan már a jegyed a TNT augusztus 5-i Budapest Park koncertjére? Jegyekért ide kattints, az eseményt pedig itt éred el.

A lead kép forrása: Facebook.com / TNT Inti Zuber Krisztián