Tóth Andi is megszólalt a drogbotrányról

Tóth Andi is megszólalt a drogbotrányról

Bombaként robbant a hír, miszerint egy híres magyar énekesnőt csütörtökön, rendőri kísérettel szállítottak kórházba angyalföldi lakásából. Egy zárt Facebook-csoportban történt híresztelés miatt pedig Tóth Andi "bejelentkezésre" kényszerült.

Bombaként robbant a hír, miszerint egy híres magyar énekesnőt csütörtökön, rendőri kísérettel szállítottak kórházba angyalföldi lakásából. Egy zárt Facebook-csoportban történt híresztelés miatt pedig Tóth Andi „bejelentkezésre” kényszerült.

Aki egy kicsit is követi Andi életét, pályafutását, kétkedve olvashatta azokat a híreket, miszerint az énekesnő, akit csütörtökön kórházba szállítottak, ő lenne. Marics Peti személyében nemrég indult, boldog kapcsolatáról mi is cikkeztünk korábban (itt, vagy itt is olvashatsz róluk – A szerk.).

Mindezek mellett zenei karrierjét is építi, új klipeket hoz ki, koncertezik, és a magánélete is úgy tűnik, rendben van. Ennek ellenére itthon minden gond nélkül, egy zárt Facebook-csoportos híresztelés miatt az énekesnő bejelentkezni kényszerült az egész napos stúdiózás után, mert elterjedt a hír, miszerint ő van kórházban.

Andi két storyban tette ezt meg Insta-profiljában, így aki eddig aggódott volna érte, már meg is nyugodhatott.

Mielőbbi, teljes gyógyulást kívánunk az énekesnőnek, aki kórházba került.

A lead kép forrása: Facebook.com / Tóth Andi – Andee