Pápai Joci x Majka - Barokk

Pápai Joci és Majka közöse már egymillió megtekintésnél jár

Csodálatos eredménnyel fut az énekes és a rapper legújabb közös száma és klipje, ugyanis az elmúlt 2 hétben már egymillióan tekintették azt meg a YouTuben. Hogy Lakatos Márkkal való eszmecseréjük a dal témája kapcsán ebben közrejátszik-e, sosem fog kiderülni, egy biztos: a 'Barokk' tarol.

Csodálatos eredménnyel fut az énekes és a rapper legújabb közös száma és klipje, ugyanis az elmúlt 2 hétben már egymillióan tekintették azt meg a YouTuben. Hogy Lakatos Márkkal való eszmecseréjük a dal témája kapcsán ebben közrejátszik-e, sosem fog kiderülni, egy biztos: a ‘Barokk’ tarol.

Korábbi klipajánlónkat itt olvashatod. Lakatos Márk stylist saját social felületén keresztül ugyan kifejtette, szerinte a barokk irányzathoz vajmi köze van a megjelent dalnak és klipnek, ezt a kijelentését Pápai Joci sem hagyta végül szó nélkül: „Kedves Lakatos Márk! Nem akartam én ilyesmivel foglalkozni a szabadidőmben, nem is tartozom magyarázattal senkinek, de látom rajtad, hogy még a szemed is rángatózik az idegtől, mert annyira foglalkoztat ez a mérhetetlen anomália. Nélküled is hatalmasat megy a dal és átjött a hallgatóknak, amit az alkotás közben éreztünk! (…)Kb. 10 évvel ezelőtt a testvérem(aki egy kiváló muzsikus), írt egy gyönyörű gitárdallamot, ami részben egyértelműen klasszikus barokk zenei elemeket,(akkordokat, dallamokat, ritmizációt) stílusjegyeket tartalmazott, részben pedig mai romantikus elemeket. Ezt én akkor nemes egyszerűséggel elneveztem barokk témának.

Na ez a gitártéma, elejétől a végéig szerepel a dalban, ez képezi a dal gerincét, de nekem borzasztóan értékes elem a testvéri vonatkozása miatt is.Nagyon becses kincs ez nekem! Ezek a dolgok,érzések inspiráltak a megírásban. Emiatt “Barokk” a címe……….!!!!! (…)Arra kérlek, hogy a csatolt hangfelvételt tanulmányozd és talán ez majd jó tanulság lesz a jövőre nézve, hogy sok dolog van a világban, amihez csak laikusként tudsz hozzászólni! …..amivel nem is lenne baj, ha nem úgy tennéd azt , ahogy szoktad! Kötekedve, tiszteletlenül, LIKE ide vagy oda. Ezekre nem mentség,hogy „hát én ilyen vagyok, meg mindig ilyen voltam.” (…) Részemről én befejezettnek tekintem ezt az egészet, de leginkább méltatlannak!” – írta az énekes, dalszerző.

Majka megnyilvánulását az eset kapcsán a Facebook ideiglenes felfüggesztette, ennyi olvasható most a rapper social bejegyzésében:

Akárhogyis, a ‘Barokk’ valódi érzelmeket vált ki, nemcsak az alkotók, hanem a közönség részéről is, azaz a dal működik. Gratulálunk az egymilliós megtekintéshez és kíváncsian várjuk a folytatást!

A lead kép forrása: Facebook.com / Pápai Joci