Tóth Gabi Content Blocker program

Tóth Gabi szerint „szuper találmány” az őt blokkoló program

A Google Chrome webáruházában már elérhető egy olyan bővítmény, amellyel letilthatóvá válnak az énekesnővel kapcsolatos hírek. Tóth Gabi is megszólalt az erről szóló hírek hallatán, szerinte ez egy "szuper találmány". Olvass tovább, miért!

A Google Chrome webáruházában már elérhető egy olyan bővítmény, amellyel letilthatóvá válnak az énekesnővel kapcsolatos hírek. Tóth Gabi is megszólalt az erről szóló hírek hallatán, szerinte ez egy „szuper találmány”. Olvass tovább, miért!

Tóth Gabi magánélete múlt év nyara óta minden eddiginél több visszhangot kapott. Maga az énekesnő is elénekelte a válásával és ezzel a nehéz időszakkal kapcsolatos fájdalmát. Azóta az énekesnő és volt férje is párra lelt és mindketten boldogok.

Tóth Gabi az „Átkozott nyár” címet kapott szerzeményét először a TV2 színpadán adta elő új kedvesével, a Fricska Táncegyüttes tagjával és koreográfusával, Papp Máté Bencével. Ezzel kapcsolatos cikkünkért ide kattints.

Mint Tóth Gabi nyilatkozta, kifejezetten örül ennek a fent említett, Tóth Gabi Content Blocker elnevezésű bővítménynek. Az énekesnő a TV2 Tények Plusz című műsorában elmondta: „Először vegyes érzéseim voltak, mert nem tudtam hová tenni. Aztán jobban belegondoltam, és rájöttem, hogy ez egy szuper találmány most, mert nem feltétlenül az én személyemnek szól, hanem annak, hogy annyira sok felesleges cikk meg kattintásvadász, bugyuta kitalációk jelentek meg rólam, hogy az embereknek ez sok. És megértem, hogy sok, nekem is sok lenne” – hallhattuk Tóth Gabitól.

Az mindenesetre pozitív, hogy az énekesnő ebben is képes meglátni a pozitívumot.

A lead kép forrása: Facebook.com / Tóth Gabi