Láttad már Calvin Harris legújabb klipjét? Itt az ‘Obsessed’!

Ha Te is egy kis kikapcsolódásra vágysz a napi mókuskerékből, csak keress rá Calvin Harris legújabb számára, az 'Obsessed'-re, amelyet Charlie Puth és Shenseea társaságában készített. Az biztos, hogy ellazulsz tőle.

Ha Te is egy kis kikapcsolódásra vágysz a napi mókuskerékből, csak keress rá Calvin Harris legújabb számára, az ‘Obsessed’-re, amelyet Charlie Puth és Shenseea társaságában készített. Az biztos, hogy ellazulsz tőle.

Calvin Harris legújabb szerzeménye már 2 hónappal ezelőtt debütált a hanganyaggal a YouTube-n, de szeptember 29-én kihozta a neves, skót származású DJ, dalszövegíró, producer a hivatalos videoklipet is. Amelyben szerepel természetesen Charlie Puth és Shenseea is, akikkel közösen készült ez a legújabb dal.

Clavin Harris több felvétel esetében producerként és íróként is közreműködött korábban, olyan előadók mellett, mint Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Cheryl Cole, vagy épp Rihanna (a nemzetközi listákon taroló ‘We Found Love‘-val).

Ahogy cikkünk elején is jeleztük, ha egy kis lazításra vágysz az egész heti hajtásban, akkor csak indítsd el ezt a videót és máris derűsebbnek látod a világot.

A lead kép forrása: Facebook.com / Calvin Harris