Völgyesi Gabi és kisfia

Völgyesi Gabi igazán gondoskodó édesanya

A Unique énekesnője fiával, Martinnal szerepelt a TV2 'Vigyázat, gyerekkel vagyok!' című műsorában, amelyben kiderült, Völgyesi Gabi egy melegszívű, gondoskodó édesanya.

A Unique énekesnője fiával, Martinnal szerepelt a TV2 ‘Vigyázat, gyerekkel vagyok!’ című műsorában, amelyben kiderült, Völgyesi Gabi egy melegszívű, gondoskodó édesanya.

Az énekesnő a TV2 műsorában vallott arról, hogy életének főszereplői a gyermekei, és hogy például Martin kisfiuk is milyen érző lélek. Az adás erről szóló részletét itt éred el:

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, amelyben a Unique énekesnője mellett L.L. Junior is feltűnt (az énekesről és a Fekete Vonat kapcsán legutóbb itt írtunk- A szerk.), itt vissza tudod nézni:

Völgyesi Gabi egyébiránt a ‘Palikék világa by Manna’ adásában is egy nagyon jót beszélgetett Palik Lászlóval. Ebben az adásban többek között az is kiderült, hogy Gabi agytrénerhez jár, aki statisztikai adatok alapján elmondta az énekesnőnek, hogy nagyon okos. „Járok egy agytrénerhez, aki statisztikai mutatók alapján megállapította, hogy nagyon okos vagyok. Most már van róla papírom is, jól esett” – hallhattuk Völgyesi Gabitól. Halott arról is, hogy mindig is kívülállónak érezte magát a közegében, de ha szeretnéd, akkor a beszélgetést itt vissza tudod nézni:

A lead kép forrása: Facebook.com / Völgyesi Gabriella