Nem akármilyen zenei karriert épít Erdei „Madár” Zsolt fia

Viktor rapperként próbálja ki magát - Apja, a világbajnok ökölvívó elmondta róla a véleményét.

Nem ritka, hogy az ismert és elismert hazai hírességek gyermekei is követik szüleiket a reflektorfénybe. Míg például a színész Mihályfi Balázs lánya, Mihályfi Luca zenei karrierje töretlenül ível felfelé, addig Erdei Zsolt tinédzserfia, Viktor rapperként bontogatja szárnyait. Ezt bizonyítja az is, hogy nemrég jött ki a srác első, Ebből elég című dalának videóklipje. Apja, a világbajnok bokszoló Madár erről így nyilatkozott:

„Akik értenek hozzák, azt mondják, hogy nagyon tehetséges, és még bármi kisülhet a próbálkozásából. Mindig igyekeztem, hogy a gyerekeimnek boldog, felhőtlen és élménydús gyerekkoruk legyen. Viktor esetében próbálkoztunk dzsúdóval, kézilabdával, futballal, ökölvívással és dobolással is, mire elértünk a rapzenéig. Angolul szintén kiválóan rappel, szinte tökéletesen hozza a brooklyni dialektust. Én elfogult vagyok, nekem tetszik, de ez nem biztos, hogy mérvadó. Amúgy is le vagyok ragadva Szécsi Pálnál

–  nyilatkozta mosolyogva az egykori félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok,  aki azt is elárulta, hogy fiával nem mindig volt felhőtlen a kapcsolata:

„Jártunk közösen családterápiára, aminek köszönhetően rendbe jött a kapcsolatunk, de még mindig sokszor kritizálom, ő pedig természetesen nem hagyja magát. Viktor nem csupán feszegeti a határait, sokszor túl is lépi. Tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz életszakaszban van, mellette állok, támogatom mindenben. Azt hiszem, ez az édesapák dolga. Szülőként azonban piszok nehéz elviselni az útját kereső fiatal szélsőségeit. Ettől függetlenül nagyon kiegyensúlyozott, szeretetteljes apa-fia kapcsolatunk van. Látom, hogy még benne van a gyerek, csak Viktor már nem akar gyerek lenni.

Nézd meg Erdei Viktor Ebből elég új klipjét!

Erdei Zsolt nemrégiben a családi kapcsolatait nehezítő tényezőkről is őszintén beszélt Kovács Esperes Ákosnak a falakontool podcastben. Érdemes meghallgatni!