Mihályfi Luca mérgező kapcsolatról mesél új klipjében

A vagány, bevállalós és cseppet sem szégyellős énekesnő ismét meglepte rajongóit.

Az X-Faktor felfedezettje, Mihályfi Luca nemrég mutatta be legújabb klipjét, a Nikotint. A szöveg alapvetően egy mérgező se veled, se nélküled kapcsolatról szól, annak végletes érzelmeivel és hullámvölgyeivel.

A húszéves énekesnőnek az X-Faktor óta töretlen a népszerűsége, és már a kezdetek óta sokan hasonlítják Tóth Andihoz, hiszen stílusuk nagyon hasonló. Luca vagány, bevállalós és cseppet sem szégyenlős típus, gyakran meglepi a követőit merészebbnél merészebb tartalmakkal. Most legújabb, Nikotin című klipjében egy mérgező kapcsolatról énekel rövid miniszoknyában és fehér térdzokniban. A szett egy igazán merész iskolai egyenruhára emlékeztet, egyben megidézi Britney Spears Toxic-ját.

Nagyon örülök, hogy a dalszerzés mellett a klipek megszületésében is kreatívan részt vehetek. Szeretek olyan emberekkel dolgozni, akik hagynak kibontakozni, mindig nagyon határozott elképzelésem van arról, mit szeretnék a videóban viszontlátni. Már a Nikotin dal megírásakor volt valami a fejemben arról, mit szeretnék vizuálisan megjeleníteni. Egy külföldi énekesnő egyik élő fellépésén láttam táncosokat iskolai egyenruhában, részben ebből jött az ötlet. Egy hamisítatlan iskolai környezetet képzeltem el iskolabusszal, tantermekkel, rövid szoknyákkal, emellett szerettem volna táncolni is

– nyilatkozta korábban.

Luca az Instagramon is aktívan jelen van (52 ezer követővel!) – a férfi rajongók legnagyobb örömére -, és le sem tagadhatná édesanyját, Tóth Adrienn operaénekesnőt, ugyanis elképesztően hasonlítanak egymásra külsőleg.

cover: Gold Record/Mihályfi Luca