A Sugarloaf tagjai - Tóth Szabi és Muri Enikő

A Sugarloaf tagjai ismét szítják a tüzet a villában

Muri Enikő és Tóth Szabi kapcsán már írtunk korábban (itt olvashatod el - A szerk.), azóta újabb izgalmak története velük a Nyerő Páros produkcióban. Egy hete ugyanis elhagyták a műsort, pár napja pedig visszatértek, ezzel újabb konfliktusforrás került a villába.

Muri Enikő és Tóth Szabi kapcsán már írtunk korábban (itt olvashatod el – A szerk.), azóta újabb izgalmak története velük a Nyerő Páros produkcióban. Egy hete ugyanis elhagyták a műsort, pár napja pedig visszatértek, ezzel újabb konfliktusforrás került a villába.

Az RTL Klub produkciójában a párok egyik legutóbbi feladata az volt, hogy mondják el érveiket a mellett, miért éppen nekik kellene megnyerniük a játékot.

Megyeri Csilláék kijelentették, hogy szerintük a Sugarloaf tagjai azért nem érdemlik meg, hogy ők nyerjenek, mert egyszer már kiestek. Az influenszer ezután észlelte, hogy megbántotta Muri Enikőt és igyekeztek rendezni soraikat. „Megbántottál azzal, hogy mi nem vagyunk teljes értékű játékosok. Komolyan mondom, már nem tudok milyen platformon vagy hangnemben beszélni veled, hogy te vagy a slepped ne marjon belém. Nekem ebből már annyira elegem van!”– hallhattuk az énekesnőtől.

Minderre Megyeri így reagált: „Enci úgy fel tudja a kapni a vizet ezeken az apró-cseprő dolgokon. Most az, hogy kiestek és visszajöttek, na bumm, ez a véleményünk. Nem mondhatjuk el a véleményünket? Ha nekem mondja ezt valamelyik másik páros, megjegyzem magamnak, de nem így viselkedek” – mondta az influenszer a párjának.

Megyeri Csilla kedvese, Zsolt igen röviden összefoglalta véleményét az esettel kapcsolatban, a színésznő munkahelyét, a Madách Színházat is belefoglalva: „Enci egy kicsit túlszínészkedte, azt hiszi, a Madách-ban van.”

Akárhogy is történjen, a Sugarloaf tagjaival biztosak lehetünk benne, hogy sokkal izgalmasabb történéseket várhatunk.

A lead kép forrása: Facebook.com / Muri Enikő