Nox Aréna koncert beszélgetés TV2 Mokka

Kulisszatitkok a NOX Aréna koncertjéről a ma reggeli Mokkában

Péter Szabó Szilvi és Nagy Tamás, a NOX frontemberei ma reggel a TV2 Mokka vendégei voltak, ahol a közelgő ARÉNA koncert és a hamarosan megjelenő "Főnix" című album volt a téma. Az énekesek többek között meséltek a készülődés kulisszatitkairól is.

Péter Szabó Szilvi és Nagy Tamás, a NOX frontemberei ma reggel a TV2 Mokka vendégei voltak, ahol a közelgő ARÉNA koncert és a hamarosan megjelenő „Főnix” című album volt a téma. Az énekesek többek között meséltek a készülődés kulisszatitkairól is.

Most hétvégén indult a NOX november 27-i koncertjének reklámkampánya és Szilvi elárulta, hogy már bőven félház fölött tartanak az eladott jegyekkel. (A cikk megjelenésekori legfrissebb információk szerint már 72%-nál járnak. – a szerk.) Nagy Tamás, az együttes koreográfusa, táncosa és énekese hozzátette, hogy rengeteg pozitív üzenetet kapnak a rajongóktól, akiknek óriási showműsorral igyekeznek megfelelni.

„Igazából évek óta tervezzük…” – árulta el az énekesnő, majd hozzátette: „A tavalyi év végétől már folyamatosan raktuk össze a dolgokat, most már tényleg a végén járunk hiszen már csak alig másfél hónap van.”

A beszélgetés során az is kiderült, hogy a NOX-tól korábban már megszokott, minden színpadtechnikai újdonságot felvonultató látvány és fordulatokkal teli show várja majd a fellépésre kilátogatókat, sőt mindenki ott lesz a koncerten, aki az elmúlt 20 év alatt része volt a produkciónak.

Szilvi beharangozta a vadonatúj NOX-dal és a „Főnix” című jubileumi nagylemez megjelenésének dátumát is, sőt izgatottan mesélt a várhatóan 30 fős színpadképről, a fellépő ruhákról és a meglepetésekről is.

„Úgy szeretnék hazamenni az Arénából, hogy az legyen a közönségben, meg a szakmában, hogy ezért érdemes volt 13 évet várni.” – nyilatkozott Tamás a Mokka műsorvezetőinek. A teljes felvétel itt néhzető meg:

Lead kép forrása: Facebook.com / Péter Szabó Szilvia