Boldog születésnapot kívánunk Szekeres Adriennek!

Ma ünnepli születésnapját Szekeres Adrien, Artisjus-díjas énekesnő, dalszerző, amelyen szeretettel köszöntjük. Hihetetlen, de az énekesnő 25 éve örvendeztet meg minket dalaival, fellépéseivel.

Ma ünnepli születésnapját Szekeres Adrien, Artisjus-díjas énekesnő, dalszerző, amelyen szeretettel köszöntjük. Hihetetlen, de az énekesnő 25 éve örvendeztet meg minket dalaival, fellépéseivel.

Szekeres Adrien karrierje 1997-ben indult az Unisex zenekarral, a formáció első albuma az énekesnővel ebben az évben jelent meg, ‘Szebb holnap’ címmel. A következő évben kötötte össze életét férjével, Kiss Gábor zeneszerzővel, házasságukból két gyönyörű lány született.

Az énekeső 2001-ben kiadót váltott és elindította szóló karrierjét. Többek között olyan ikonikus zeneszámokat köszönhetünk Adriennek, mint a ‘Futok a szívem után’ ( 2001.), a ‘Híd a folyót’ (2004., partnere Dobrády Ákos – TNT), vagy az ‘Olyan, mint Te’ (2007.) Legutóbbi 2007 egyik legsikeresebb, legtöbbet játszott dala lett a rádiókban. Még ebben az évben teltház előtt lépett fel az ‘Olyan, mint Te’ lemezbemutató koncertjével a Papp László Budapest Sportarénában.

Adrien 2008-ban indította el adventi turnéját, amelynek keretén belül a koncerteket különböző templomokban tartották. A következő években végig folytatta adventi turnéját, majd 2012-ben a Kodály Filharmonikusokkal, a Fool Moon zenekarral tartott nagyszabású Ünnepi nagy koncertet a Budapest Sportarénában december 26-án. 2015-ben is nagy koncertet adott az Arénában, 2017-ben pedig ’20 Év’ címmel ünnepi koncertet adott az Erkel Színházban.

Az énekesnő idén tavasszal sikerrel szerepelt a TV2 ‘Sztárban sztár’ című produkciójában is, ahol még Jackson Five dalt is hallhattunk tőle. Adrien az elmúlt nyarat is végigkoncertezte.

S hol láthatjuk a közeljövőben? November 1-jén ő is fellép számos rangos zenésszel, énekessel együtt az Aréna színpadán az ‘Égiek koncertjén’. Ahogyan Szekeres Adrien Instagram-bejegyzésében olvashatjuk: „Én is éneklek majd ezen a koncerten, nagyszerű kollégáimmal együtt. Gyertek és emlékezzünk a sok kiváló énekesre, dalszerzőre, akik már nem lehetnek közöttünk, de a felejthetetlen dalaikat itt hagyták nekünk” – írta az énekesnő.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk még egyszer az énekesnőnek és mi mással is ünnepelhetnénk, mint az oly’ nagy ismertséget hozó ‘Olyan, mint Te’ című szerzeményével:

A lead kép forrása: Facebook.com / Szekeres Adrien