Brian Johnson ma 75 éves!

Az AC/DC legendás énekese, dalszövegíró ma ünnepli 75. születésnapját. 2016-ban kényszerült rá, hogy visszavonuljon, mert súlyos halláskárosodása elhatalmasodott rajta. 2020-ban visszatért a Power Up c. lemezen, állapota a visszavonulás óta sokat javult.

Az AC/DC legendás énekese, dalszövegíró ma ünnepli 75. születésnapját. 2016-ban kényszerült rá, hogy visszavonuljon, mert súlyos halláskárosodása elhatalmasodott rajta. 2020-ban visszatért a ‘Power Up’ c. lemezen, állapota a visszavonulás óta sokat javult.

A 2016-os Rock Or Bust turnét sajnos fel kellett adnia a súlyos hallásproblémája miatt, a helyét pedig Axl Rose vette át. Brian állapota azóta már sokat javult, és külön jó hír, hogy egy különleges eszközt is kifejlesztettek számára, amivel sikerült javítani életminőségén.

Brian nyíltan vállalja, hogy voltak nehéz időszakai, ekkor pedig az ivásba menekült. „Éreztem, hogy fokozatosan romlik a hallásom, mégis hirtelen fordult nagyon rosszra a helyzet és ért el arra a pontra, hogy egyszerűen abba kellett hagynom a koncertezést. Borzalmas érzés volt és nagyon megviselt. Hirtelen teljesen magamra maradtam, ami szintén nem segített, ugyanakkor rá kellett jönnöm, hogy ha reálisan nézem a dolgokat, így is szerencsésnek mondhatom magam, hiszen 68 évesen makkegészséges voltam a hallásproblémámat leszámítva, miközben az ismerőseim sorra haltak meg körülöttem. A legrosszabb az volt, amikor a legjobb barátom is elhunyt 59 évesen rákban. Ezt így együtt már nem bírtam feldolgozni és pár hónapig szinte le sem tettem a whiskey-s üveget. Kellett valami, ami elnyomja a fájdalmat” – nyilatkozta a rocksztár.

Szerencsére 2020-ban visszatérhetett a ‘Power Up’ című AC/DC lemezen, amelyről 2016-ban még csak álmodni sem mert. Mi innen kívánunk a legendás zenésznek nagyon boldog születésnapot és jó egészséget!

És persze, hadd szóljon a Thunderstruck, hangerőt rá:

A lead kép forrása: Facebook.com / Sky Arte