Tóth Andi a Sztárban Sztár zsűrijében

Hamarosan indul a Sztárban Sztár

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, Makranczi Zalán színművész helyét két énekes is átveszi a Sztárban Sztár zsűrijében. Tóth Andi legutóbbi posztjaiban mutatta meg, hogyan készül a műsorra, Marics Peti pedig storyjában mutatott kulisszatitkokat. Nagyon izgalmas felállás lesz, öttagú zsűrit kapott a műsor: Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Papp Szabi mellett Tóth Andival és Marics Petivel kiegészülve.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk (itt olvashatod – A szerk.), Makranczi Zalán színművész helyét két énekes is átveszi a Sztárban Sztár zsűrijében. Tóth Andi legutóbbi posztjaiban mutatta meg, hogyan készül a műsorra, Marics Peti pedig storyjában mutatott kulisszatitkokat. Nagyon izgalmas felállás lesz, öttagú zsűrit kapott a műsor: Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Papp Szabi mellett Tóth Andival és Marics Petivel kiegészülve.

Tóth Andi és Marics Peti kapcsán bimbózó kapcsolatuknak köszönhetően is írtunk (itt, vagy akár itt is eléred anyagainkat – A szerk.). Tóth Andi arról nyilatkozott az év vége felé, hogy szeretné átgondolni, mit és hogyan szeretne a jövőben zenélés terén, mert nagyon kimerült az elmúlt év fellépéseiben (ezzel kapcsolatban itt találod cikkünket – A szerk.).

Nagyon kíváncsiak vagyunk a további részletekre, illetve, hogyan fog működni ez az öttagú zsűri idén: Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Papp Szabi, Tóth Andi és Marics Peti.

Várjuk az adásokat.

A lead kép forrása: Facebook.com / Tóth Andi – Andee