Telekom Electronic Beats

Most vasárnapig lehet jelentkezni az Electronic Beats tehetségkutatójára

Meghosszabbított határidő révén még e hét vasárnapig jelenthetsz akár Te is a Telekom Electronic Beats tehetségkutatójára, a Szelektor pályázatra. Kik jelentkezhetnek pontosan? Olvass tovább a részletekért!

Meghosszabbított határidő révén még e hét vasárnapig jelenthetsz akár Te is a Telekom Electronic Beats tehetségkutatójára, a Szelektor pályázatra. Kik jelentkezhetnek pontosan? Olvass tovább a részletekért!

Az MTI-nek leadott közlemény szerint a fiatal, kreatív producerek és zenekarok műveire kiírt pályázat eredeti határideje február vége volt, de többen jelezték, hogy még tovább dolgoznának egy-egy munkán, ezért március 10-ig még lehet jelentkezni a legfeljebb nyolc perces zenékkel a https://szelektor24.hu/ honlapcímen.
A Telekom Electronic Beats Szelektor pályázata a hazai zenei utánpótlást keresi, és már harmadik alkalommal írták ki.
A projekt pop-, klub- és kísérleti zenei kategóriákban várja a zenei alkotók jelentkezését. A legjobb dalokból elkészülő triplalemezes válogatás valamennyi jelentős streaming platformon elérhetővé válik.
A Szelektor idei kiírásában friss kategóriaként indul a short video, ami Spotify-os animációként fog megjelenni az egyes válogatások mellett.

Az elbírálásban ezúttal a hazai Telekom Electronic Beats tagjain kívül részt vesz a popzenei kategóriában Deva, Kun Bálint (Carson Coma) és Miller Dávid, a klubtrekkeket Sobek, Technokool és Sikztah értékeli, a határokon átívelő zenéket a magyar Exiles kiadó vezetője, Kolbenheyer Erik, Iamyank és Emcsi, short video kategóriában pedig az Inota Fesztivál vizuális kurátora, Besnyő Dániel, illetve Vermes Orsolya, a Klipszemle alapítója és főszervezője száll be a döntéshozatalba. A kategóriazsűrik közül kerülnek ki a mentorok is, akik a shortlistes pályázóknak adnak szakmai támogatást.

Mik a nyeremények?
A három különböző műfajú albumra felkerülő zenészek olyan jutalmakkal gyarapodhatnak, mint egy Macbook Pro, egyszeri pénzdíjazás, fellépési lehetőség stílustól függően a Sziget, a Kolorádó vagy az Inota Fesztiválon, vásárlási utalvány, továbbjutás a Keret Kikeltető tehetségkutatón, HOTS mentoring session, illetve egy teljes évre szóló díjmentes terjesztés a WMMD jóvoltából, amihez egyszeri ingyenes tanácsadás is jár az előadói digitális jelenlét optimalizálásáról.

Sok sikert kívánunk a pályázóknak!

Forrás: MTI

A lead kép forrása: Facebook.com / Telekom Electronic Beats