Zayn Malik: „Nekem végem!” Milliók likeolták

Az egykori, milliók által bálványozott One Direction együttes néhai tagja néhány hete Instagram-oldalán kitett videója mára csaknem 30 millió embert ért el. Még így is, hogy az együttesből 2015-ben Zayn távozott, majd a zenekar 2016-ban feloszlott , és a tagok azóta szóló karrierbe kezdtek.

Az egykori, elsősorban tinik által bálványozott One Direction együttes néhai tagja, Zayn által néhány hete Instagram-oldalán közzétett videója mára csaknem 30 millió embert ért el. Még így is, hogy az együttesből 2015-ben Zayn távozott, majd a zenekar 2016-ban feloszlott , és a tagok azóta szóló karrierbe kezdtek.

A One Direction világhírű zenekarrá nőtte ki magát, így korántsem meglepő, ha feloszlásuk után, évekkel később annak egykori tagja, Zayn Malik kitesz egy 30 másodperces, énekes videót az egyik olyan dal részletével, aminek 2014-es megjelenésében még ő is közreműködött…És ezt 3 magyarországnyi ember meg is tekinti a srác Insta-oldalán!

Úgy énekli Zayn ezt a dalt, mintha sosem lépett volna ki a bandából, vagy épp még élő zenekarról beszélnénk. Zayn egyébként 2019-ben még a Disney-produkcióban, az Aladdinban közreműködött, ugyanis a filmzene borítója ‘Egy teljesen új világ’ címmel Zayn Malik és Zhavia Ward által jegyzett. A srác Facebook-oldala némileg elhanyagolt, tavalyiak a legfrissebb hírek, inkább Instán tartja követőivel a kapcsolatot.

A lead kép forrása: Facebook.com / Zayn Malik