Azahriah teltház

Azahriah a teltházas Aréna koncert után európai turnéra készül

Baukó Attila, művésznevén Azahriah múlt héten, március 10-én történelmet írt, ugyanis 21 évesen ő az, aki a legfiatalabb előadóként megtöltötte koncertjére érkezőkkel az Arénát. Az énekes nem ül a babérjain, áprilisban folytatja koncertjeit és egy angol ügynökség is megkereste európai fellépések kapcsán.

Baukó Attila, művésznevén Azahriah múlt héten, március 10-én történelmet írt, ugyanis 21 évesen ő az, aki a legfiatalabb előadóként megtöltötte koncertjére érkezőkkel az Arénát (korábbi cikkeinket Azahriahról itt és itt éred el – A szerk.). Az énekes nem ül a babérjain, áprilisban folytatja koncertjeit és egy angol ügynökség is megkereste európai fellépések kapcsán.

Többen lehet, merész vállalkozásnak látták, hogy Azahriah nem máshova, mint az Arénába készül március 10-én, de a fiatal srác gondolt egyet és egyszerűen megtöltötte a koncerthelyszínt. Kortól, nemtől függetlenül tizenkétezren buliztak a zenéjére.

Külön öröm az énekes és menedzsmentje számára, hogy egy angol ügynökséggel már őszre 8-10 állomásos európai turnét terveznek.

Mint Tóth Gergely, Azahriah menedzsere megosztotta: „Nagyon vicces volt, amikor először beszéltünk az angolokkal. Úgy hívtak fel minket, hogy bár a felét se értik jó pár dalszövegnek, három hete Azahriah-t hallgatnak az irodában, és imádják” – mondta a menedzser. A fiatal énekes az ismertséggel járó kihívásokat fel kell dolgozza, erről is beszélt még a koncert előtte az RTL Fókusz című műsorában:

További sok sikert kívánunk az énekesnek és csapatának!

A lead kép forrása: Facebook.com / Azahriah