Azahriah Aréna koncert 2023

Azahriah az Arénában koncertezik márciusban

2023. március 10-én a fiatalabb korosztály egyik legnépszerűbb énekese, Azahriah az Arénába viszi produkcióját. Aki szeretne még jegyet, azt javasoljuk, iparkodjon, mert a múlt péntek óta elérhető belépők 60%-a már elkelt...Mit tud ez a 20 éves srác?

2023. március 10-én a fiatalabb korosztály egyik legnépszerűbb énekese, Azahriah az Arénába viszi produkcióját. Aki szeretne még jegyet, azt javasoljuk, iparkodjon, mert a múlt péntek ( 11.11.) 11:11-től elérhető belépők 60%-a már elkelt…Mit tud ez a 20 éves srác?

Azahriah, azaz Baukó Attila énekes, dalszerző, YouTuber igazán egyedi előadó, így vélhetően nem a jól megválasztott, számmisztikában jártasak által is kedvelt jegyeladási indító dátumnak köszönheti Aréna koncertjének népszerűségét. Egyik legújabb közöse DESH-sel 2 hete jelent meg, és már 1,3 milliós megtekintésnél jár a YouTube-n:

Az Azahriah művésznéven 2019 óta publikáló fiú már gyermekkora óta gitározik, dalszövegírással és hangkeveréssel pedig 2017-ben kezdett komolyabban foglalkozni.

Tömegek tombolnak koncertjein, lényegében Azahriah ahova megy, ott teltház várja. Így talán nem is volt olyan merész vállalkozás számára, hogy 2023-ban Aréna koncertet adjon. Legalábbis a kezdeti jegyeladási mutatók erről tanúskodnak.

Különleges hangzás, amit képvisel, a hazai zenei világban elfoglalt, valódi helyét majd az idő és az élet eldönti. Mindenesetre kívánjuk, hogy tudjon élni a tehetsége adta lehetőségekkel és értéket képviseljen egy olyan felnövekvő generáció számára, akikre ekkora hatással van.

Azahriah Aréna koncert jegyekért ide kattints.

Az esemény linkje itt érhető el.

A lead kép forrása: Facebook.com / Azahriah