Balázs Fecó Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas énekes, zeneszerző

Balázs Fecó már két éve nincs közöttünk

A Covid-járvány rengeteg veszteséget okozott a művészvilágban is. Balázs Fecó Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas énekes, zeneszerző 2020. november 26-án hunyt el a vírus következtében. Kovács Kati megrendítő vallomást tett a zenészlegenda halála kapcsán, magát is okolja, amiért nem volt "szigorúbb" Balázs Fecóval.

A Covid-járvány rengeteg veszteséget okozott a művészvilágban is. Balázs Fecó Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas énekes, zeneszerző 2020. november 26-án hunyt el a vírus következtében. Kovács Kati megrendítő vallomást tett a zenészlegenda halála kapcsán, magát is okolja, amiért nem volt „szigorúbb” Balázs Fecóval.

Mint azt az ikonikus énekesnő elmondta a Bors napilapnak, zenésztársaival együtt egész egyszerűen nem tudták kellő óvatosságra inteni Balázs Fecót, sem a tömegben való tartózkodása, sem pedig a maszkviselés kapcsán. „Sokszor énekeltünk közösen, és megannyi jó pillanatunk volt együtt. Aztán jött ez a fránya covid” – mondta Kovács Kati.

Emlékszem arra, nagyon sokszor szóltunk neki, hogy ne menjen tömegbe. Féltettük, de ő csak nem hallgatott ránk. Volt neki egy nagy terve, közelgő hetvenedik születésnapjára szeretett volna egy koncertet az Arénában…”

Sajnos ez a koncert és Balázs Fecó álma már nem valósulhatott meg, így hiányát csak a meglévő zenei felvételek csillapíthatják, ha ez egyáltalán lehetséges:

A lead kép forrása: Facebook.com / Balázs Fecó