The Voice zsűri

Bejelentették a The Voice zsűritagjait

Korábban mi is hírül adtuk, hogy a 10 évvel ezelőtti, akkor a TV2 műsorán szerepelt műsort idén ősszel az RTL éleszti újjá. Mára az is kiderült, kik lesznek a produkció coach-ai.

Korábban mi is hírül adtuk, hogy a 10 évvel ezelőtti, akkor a TV2 műsorán szerepelt műsort idén ősszel az RTL éleszti újjá (ide kattintva eléred korábbi cikkünket – A szerk.). Mára az is kiderült, kik lesznek a produkció coach-ai.

A The Voice eredetileg 2010-ben Hollandiából indult, licenszszerződéscn alapuló énekes, tehetségkutató műsor. A TV2-n 2012-ben indított évad nem hozta a várt nézettséget a színvonal ellenére sem. Pál Dénes volt a széria győztese, zsűriként Malek Andreát, Somló Tamást, Caramelt és Mező Misit láthattuk. A verseny nyertese azóta is aktív az énekesi pályán:

A produkció sajátja, hogy az ún. coach-ok a jelentkezőket egyáltalán nem látják, pusztán hallják első alkalommal. Egyfajta igazságosság érzetet adva ezzel, hiszen úgy látjuk, mindössze a hangi adottságok és tehetség számít. Az első meghallgatáson elegendő egy zsűritagot meggyőznie a versenyzőnek ahhoz, hogy továbbjusson, ekkor a székével megforduló coach csapatában láthatjuk automatikusan viszont az énekes-jelöltet.

Ha egyszerre több zsűritag is érdeklődik a jelentkező iránt és megfordulnak székeikkel, akkor pedig a versenyző választhatja ki, ki legyen a coach-a.

A produkció műsorvezetője Istenes Bence lesz.

A műsorra már zajlik a válogatás, jelentkezőkből most sincs hiány, ahogy egyik X-faktor évadban sem volt. A nyeremény pedig továbbra is rekord nagyságú, 36 millió forint.

A lead kép forrása: Facebook.com / The Voice Magyarország