Patai Anna x Kökény Attila: A semmi közepén

Dalpremier: „A semmi közepén” – Patai Anna x Kökény Attila

Bár Kökény Attila ideje nagy részét most a Dancing with the Stars táncos produkcióra való felkészülés teszi ki, nemrégiben Patai Annával közös daluk is debütált a YouTube-n, "A semmi közepén" címmel.

Bár Kökény Attila ideje nagy részét most a Dancing with the Stars táncos produkcióra való felkészülés teszi ki, nemrégiben Patai Annával közös daluk is debütált a YouTube-n, „A semmi közepén” címmel.

Kökény Attila és Patai Anna is egykori Megasztárosként szereztek országos ismertséget, most pedig közös dalukkal rukkoltak elő a legnagyobb videómegosztó portálon. A jelenleg is „csak” 23 éves énekesnő mindössze 11 éves volt, amikor feltűnt a TV2 tehetségkutatójában, Kökény Attila pedig ugyanabban az évben nyerte el az Év Férfihangja címet.

Kökény Attila és a Dancing with the Stars-ban táncpartnere, Mikes Anna „szerencsésen” túljutottak a DWTS első élő show-ján, a zsűri és a nézők nekik is bizalmat szavaztak. Az első show és Kökényék készülése kapcsán itt olvashatod korábbi cikkünket.

Most az énekes Patai Annával közös dalával is megörvendeztette a nagyközönséget, hallgasd meg Te is ezt a fantasztikus szerzeményt.

A lead kép forrása: Facebook.com / Patai Anna