Maneskin: The Loneliest

Már hallható a Maneskin új dala: ‘The Loneliest’

A hangos olasz srácok igazán termékeny nyáron vannak túl, hiszen világszerte nagyszínpadokon léptek fel és legutóbbi szerzeményük, a 'Supermodel' is óriási stream-sikereket ért el, mintegy 170 milliós eléréssel fut az a klip. Most pedig megérkezett a legújabb daluk 'The Loneliest' címmel, amelynek a még nem hivatalos lyrics-felvétele is 4 nap alatt több, mint 3 millió emberhez jutott el.

A hangos olasz srácok igazán termékeny nyáron vannak túl, hiszen világszerte nagyszínpadokon léptek fel és legutóbbi szerzeményük, a ‘Supermodel’ is óriási stream-sikereket ért el, mintegy 170 milliós eléréssel fut az a klip. Most pedig megérkezett a legújabb daluk ‘The Loneliest’ címmel, amelynek a még nem hivatalos lyrics-felvétele is 4 nap alatt több, mint 3 millió emberhez jutott el.

A fiatal banda ismét nagyot alkotott, egyedi hangzásukkal milliókhoz érnek el, valami olyat képviselnek, amire most igazán nagy igény van, talán kortól és nemtől is függetlenül.

Nagyon várjuk a ‘The Loneliest’ hivatalos klipjét, amelyet holnap (okt.12.) 19:00-kor ezen a linken fogsz tudni elérni.

Plusz egy jó hír, hogy a korábban a Barba Negrába tervezett koncertjük, amely eredetileg nem lett volna Aréna buli, mégis az lett, így a Maneskin LOUD KIDS világkörüli turnéja részeként 2023. május 16-án Budapesten a Papp László Sportarénában is fellép! Az eseményről és a jegyekről bővebben itt tájékozódhatsz.

Addig is, hadd szóljon legújabb szerzeményük:

A lead kép forrása: Facebook.com / Maneskin