Majka x Molnár Tamás - Azt beszélik a városban

Majka x Molnár Tamás – ‘Azt beszélik a városban’

Majoros Péter Majka ismét felrobbantotta az internetet, ezúttal Molnár Tamással közös dala kapcsán. Az 'Azt beszélik a városban' komoly társadalomkritikát fogalmaz meg, amely az elmúlt csaknem 20 órában közel félmillió megtekintésnél jár a YouTube-n. Kíváncsiak vagyunk, meddig megy.

Majoros Péter Majka ismét felrobbantotta az internetet, ezúttal Molnár Tamással közös dala kapcsán. Az ‘Azt beszélik a városban’ komoly társadalomkritikát fogalmaz meg, amely az elmúlt csaknem 20 órában közel félmillió megtekintésnél jár a YouTube-n. Kíváncsiak vagyunk, meddig megy.

Ha még nem láttad, mutatjuk a klipet:

Nagyon aktuális a mondanivaló, húsbavágó, jól elhelyezett mondatokkal, amelyeket a jelenleg egyre megszokottabbá vált, érthetetlen „rap-beszéd”-stílus ellenére az előadók tökéletesen közérthető formában prezentálnak. Végre.

Végre azért is, mert Majkától a rajongótábora már nagyon várt újra egy ilyen szerzeményt és erre Molnár Tamás személyében tökéletes partnert is talált. Korábbi cikkünkben már sejtettük, hogy közös munkán dolgoznak, ide kattintva eléred.

Erre azonban talán mi sem számítottunk, mekkorát fog ütni.

Majka és kollaborációi népszerűsége legtöbb esetben töretlen, így történt ez a ‘Barokk’ esetében is, amely Pápai Jocival lett legújabb közös dala, erről is írtunk, itt olvashatod. Ugyanakkor úgy sejtjük, a mondanivaló miatt az ‘Azt beszélik a városban’ még rekordot is dönthet…Meglátjuk.

A lead kép forrása: Facebook.com / Molnár Tamás