„Szerettem volna egy klipet, ami méltó Kulka Jánoshoz”

A színész is szerepel a The Biebers és Trokán Nóra közös dalához készült videóban

2023.11.07.

A Még most is fáj klip koncepciójáért és a rendezéséért Puskás Peti felelt, és régi barátja, Trokán Nóra mellett – aki énekel is a dalban – Kulka János is szerepet vállalt benne.

„Szerettem volna egy klipet, ami méltó Trokán Nórihoz és Kulka Jánoshoz. Mérhetetlenül tisztelem Jánost, és bízom benne, hogy azok, akik hiányolják őt a színpadról, a szívükbe zárják ezt a klipet, ha viszontlátják benne. Az egész forgatás alatt ez járt a fejemben, hogy vissza tudjam adni, milyen szeretettel és tisztelettel nézünk fel rá”

árulta el Puskás az együttműködésről, s hozzátette, szereti a lassú klipeket, a hosszú snitteket, így ennek fényében készült a Még most is fáj videója, melyet – nem mellesleg – a legjobb rendezés kategóriájában jelöltek az idei Klipszemlén.

Forrás: Gold Record Music

Trokán Nóra jelenleg a The Voice egyik coach-a, és a műsor alatt (az újdonsült apukát) Petit – mint gyakorlott X-Faktor mentort – hívta segítségül a párbajok előtt. Közös dalukról így nyilatkozott:

„Nagyon örültem, amikor felkért. Régre nyúlik vissza a barátságunk, játszottunk már együtt színpadon is, de ilyen műfajú dalban még nem volt alkalmam közreműködni, emiatt is különleges ez nekem. Gyönyörű helyszínen, a szentendrei Daalarna Gardenben forgattunk végig nagyon jó hangulatban, ami pedig még inkább emelte mindezt, az Kulka János volt: óriási öröm és megtiszteltetés volt vele együtt szerepelni.”

Jó hír a The Biebers-rajongóknak, hogy a zenekar legközelebb Budapesten ad koncertet, mégpedig Puskás Peti szülinapján, december 16-án. A srácok ezen az estén a közönségnek is meglepetéssel készülnek, így kifejezetten érdemes ellátogatni a Turbinába! Jegyekért KATT IDE!

És íme, a Még most is fáj, Kulka János szereplésével!