Bagossy Brothers Company – Tedd a fa alá az új, ünnepi albumot!

...vagy keresd novemberben a streaming felületeken!

2023. 11. 06.

Nincs megállás a Bagossy Brothers Company háza táján: a tizedik születésnapi MVM Dome koncert után a Budapest Parkot is megtöltötték, megjelent az Angyalok a Parkolóban című nagylemezük, most pedig Ünnep címmel újabb albumot adnak ki, szívhez szóló karácsonyi dalokkal.

November elején az alábbi bejegyzést posztolta hivatalos Facebook oldalára a zenekar:

Amint azt már sokan tudjátok, karácsonyi lemezzel jelentkezünk. Az albumon a zenekar saját szerzeményei mellett helyet kapott néhány karácsonyi tematikájú, autentikus, helyi, vagy egyházi ihletettségű dal, csupa olyan alkotás, melyhez a tagok gyermekkoruk óta személyesen is kötődnek. Ezen a linken tudjátok megrendelni: https://bit.ly/46WlFzv

A tervek szerint november 24-től streaming felületeken, december 1-jén pedig CD formátumban is elérhető lesz az Ünnep, s külön öröm, hogy a tavaly klipként megjelent Égnek a fények című dal is helyet kapott a lemezen.

Boldogok vagyunk, hogy adni tudunk az embereknek egy kis melegséget, talán pont akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá” – mondja a formáció egyik alapítója Bagossy Norbert, aki mindig is rajongott az adventi ünnepkörért.

„Nagyon szerettem azokat a pillanatokat, amikor csengőszóra tudtuk, hogy megjött az angyal, és mielőtt megleshettük volna a karácsonyfát, a családdal elénekeltük az odaillő dalokat. Vagy, amikor hallgattam, ahogy a felnőttek nevetnek és beszélgetnek a harmonikaszóra a töltött káposzta mellett. Hasonló élményekre törekszem a mai napig” – árulta el.

A Bagossy Brothers Company novemberben 16-án és 17-én az Akvárium klubban is fellép (SOLD OUT), méghozzá kizárólag olyan dalokat adnak elő, amelyeket ritkán vagy egyáltalán nem játszottak eddig. A Várkert Bazár impozáns nagytermébe advent első hétvégéjén (december 3.) hozzák el a karácsonyra hangolódás meghittségét – akusztikus koncert keretében elhangzanak az új lemez legfontosabb dalai is.

Addig is hangolódjunk a közelgő ünnepre ezzel a szerzeménnyel!