Sztárban sztár 9. elődöntő

Sztárban sztár elődöntő – Schoblocher Barbarát mindenki elvitte volna, Gubik Petra lenyűgözött

A TV2 zenés, szórakoztató műsorának 9. évada elérkezett április 2-án, vasárnap este az elődöntőjéhez, amikor a bennmaradt 5 versenyző 2 körben is megmutathatta szóló produkciók keretein belül, mire képesek, ha énekhangról, de legfőképpen utánzásról van szó.

A TV2 zenés, szórakoztató műsorának 9. évada elérkezett április 2-án, vasárnap este az elődöntőjéhez, amikor a bennmaradt 5 versenyző 2 körben is megmutathatta szóló produkciók keretein belül, mire képesek, ha énekhangról, de legfőképpen utánzásról van szó.

A teljesen kiegyenlítettnek mondható mezőnyben az első körös megmérettetésből 3 zenészt emelnénk ki: Schoblocher Barbarát, Trap kapitányt és Gubik Petrát. Ebben az első felvonásban az énekesek kapott produkciókat kellett, hogy tökéletesen hozzanak.

A Blahalouisana énekesnője Katona Kláriként vitt mindent (legutóbbi teljesítménye kapcsán ide kattintva olvashatod vissza anyagunkat – A szerk.), vagy inkább mondhatjuk, őt vitte el volna inkább mindenki, ez után az előadás után:

Kökény Attila és Papp Szabi is egy emberként állt fel, nem bírták ki tánc nélkül a produkciót, teljesen érthető módon.

Trap kapitány a Maneskin frontembereként az olasz fenegyerekek ‘Supermodel’ című slágerét adta elő, nem is akárhogy:

Gubik Petra pedig ismét eltökélte, hogy maximálisan fel akarja eleveníteni a színpadon a feladatául kapott karaktert, Wolf Kati pedig a próbák során szárnyai alá is vette az énekesnő-színésznőt. Mutatjuk a fantasztikus végeredményt:

Gubik Petra már többször elkápráztatta a zsűrit, a stúdiót és a tévénézőket is utánzó képességével, ide kattintva eléred ezzel kapcsolatos korábbi cikkünket.

A Sztárban Sztár idei évadának elődöntőjében a második körös szóló produkciók minden versenyzőnek egy saját maga által választott dalát mutatta meg. Ezekkel a választásokkal egy fokkal közelebb kerülhettünk magukhoz az előadókhoz, a lelki világukhoz, így képet kapva arról, miért is lelkesednek ők.

Ezekben az előadásokban Oláh Ibolya mondhatni egy jutalomjátékot játszott, hiszen Joan Jett ‘I Love Rock ‘n’ Roll’-ját hozta, nyilván jól, de azért ha kihívást kerestünk volna, akkor a Britney Spears-féle változatot is megnéztük volna tőle.

Gubik Petra Billie Eilish egyik legkülönlegesebb szerzeményét hozta színpadra, amelyben nemcsak énekesi, hanem színművészi tehetségét is megcsillogtatta. Papp Szabihoz tudunk csatlakozni, lenyűgöző volt (ahogyan korábban Nótár Maryként is, itt olvashatod erről készült írásunkat – A szerk.). Amit Gubik Petra tud, arról Kökény Attila is beszélt, milyen szinten képes az énekesnő átszellemülni és belebújni egy-egy karakter bőrébe. Lékai-Kiss Ramóna pedig nem bírta ki, felfutott a színpadra, hogy megölelhesse-megpuszilhassa Gubik Petrát.

Schoblocher Barbara előadására állítólag Tóth Andinak is nagy szüksége volt, sok nőtársával együtt, az énekesnő Doja Catként tért vissza a választott számban és tarolt mindent:

Marics Petinek a Tóth Andival való szakítása után több izgalmas elszólása volt, az egyik ez után a produkció utáni értékelésben, miszerint őt is várták már haza baseball ütővel. Nyilván nem nevesítette, ki volt az ütő másik végén, de Tóth Andi arcát nem ismételték volna meg – ha lennének ilyen összevágások a műsorban- ez után a kijelentés után.

Valkusz Milán végre rapelt, az általa előadott ‘Push It’ mosolyt hozott a szívünkbe (pedig az énekes Zsédáját máig nem feledjük – itt olvashatod erről készült cikkünket – A szerk.):

Trap kapitány meglepő választása és Karády Katalin interpretációja többek között Marics Petit is abszolút a hatása alá vonta.

Persze, most is, mint minden alkalommal a zsűri szavazatai mellett a nézők szavazatai alapján az összesített pontszámok döntöttek, aki elsőként juthatott tovább az évad döntőjébe, nem más volt, mint Oláh Ibolya.

Így a többi versenyző tovább izgulhatott. Végül a 3 további énekes, aki szerepelhet a Sztárban Sztár idei döntőjében Oláh Ibolya mellett a bejelentés sorrendjében: Gubik Petra, Schoblocher Barbara és Valkusz Milán.

Akit a zsűri mentett meg közülük, mert biztosan akarták őt látni az utolsó, mindent eldöntő adásban, ráadásul teljesen egyöntetűen (erre nem volt még példa a műsorban): Schoblocher Barbara.

Azaz Trap kapitány (Molnár Tibi) távozott a döntő kapujában a versenyből. Gratulálunk neki is minden eddigi, felejthetetlen szerepléséhez a TV2 színpadán!

Nagyon-nagyon izgatottan várjuk az idei Sztárban Sztár döntőjét!

A lead kép forrása: Facebook.com / Sztárban Sztár