Adam Lambert high drama

Adam Lambert feldolgozás-lemezzel tért vissza

Adam Lambert az American Idolban tűnt fel, és azóta töretlen a sikere, nemcsak a közönség, de a szakma is elismeri tudását, földöntúlinak szokták leginkább nevezni énekhangját. Évek óta a Queen-nel turnézik, most azonban visszatérni látszik eredeti stílusához, és 'High Drama' címmel jelentetett meg feldolgozásokkal teli albumot. Zseniálisan sikerült.

Adam Lambert az American Idolban tűnt fel, és azóta töretlen a sikere, nemcsak a közönség, de a szakma is elismeri tudását, földöntúlinak szokták leginkább nevezni énekhangját. Évek óta a Queen-nel turnézik, most azonban visszatérni látszik eredeti stílusához, és ‘High Drama’ címmel jelentetett meg feldolgozásokkal teli albumot. Zseniálisan sikerült.

Az énekesnek ez az első feldolgozás albuma, több műfajból hoz rajta 11 olyan slágert, amelyet világszerte mindannyian szinte kívülről tudhatunk, Adam Lambert interpretációja pedig egyedülállóan sikerült. Egy hete Sia slágerét, a ‘Chandelier’-t még egy különleges előadásban az America’s Got Talent tehetségkutató színpadára is elvitte, érdemes megnézned:

Sia dala mellett az albumon felcsendül többek között Bonnie Tyler klasszikusa, a „Holding Out for a Hero”, Billie Eilish „Getting Older” című száma (az énekesnőről legutóbb megjelent cikkeinket itt és itt éred el – A szerk.), Lana Del Rey „West Coast”-ja és a Kings of Leon „Sex on Fire” című ikonikus dala is. A ’High Drama’ minden egyes felvétele a művész páratlan énektehetségét mutatja be, amellett a fantasztikus zenei utazás mellett, amelyet az album nyújt számunkra.

Adam Lambert így nyilatkozott az új album kapcsán: „Ez a lemez betekintést enged a világomba. Az elmúlt évtizedben számos különböző területet, hangot és energiát fedeztem fel magamban, és úgy érzem, hogy karrierem új fejezetének része az, hogy igazán tisztában vagyok azzal, ki vagyok, mi vagyok, és mi nem vagyok. Azt hiszem, ezeken a dalokon keresztül mindezt meg tudom mutatni a közönségnek” – mondta a művész.

Adam a kiadvány megjelenésének időpontjára egy mélyen személyes klipet is kiadott a már említett „Getting Older” megjelenése mellé, amelyen gyerekkori videókat, meghatározó karrierpillanatokat is megoszt a világgal:

A lead kép forrása: Facebook.com / Adam Lambert