Ava Max - Diamonds & Dancefloors

Hamarosan itt van Ava Max második stúdióalbuma

Tegnap megjelent egyelőre 'Official Audio' formában Ava Max legújabb szerzeménye 'One Of Us' címmel. Az MTI értesülései szerint a rajongók már türelmetlenül várják az albán származású amerikai szupersztár második lemezét 'Diamonds & Dancefloors' címmel. A 28 éves popdíva csúcsokat dönt népszerűségével.

Tegnap megjelent egyelőre ‘Official Audio’ formában Ava Max legújabb szerzeménye ‘One Of Us’ címmel. Az MTI értesülései szerint a rajongók már türelmetlenül várják az albán származású amerikai szupersztár második albumát ‘Diamonds & Dancefloors’ címmel. A 28 éves popdíva csúcsokat dönt népszerűségével.

Új lemezzel jelentkezik Ava Max amerikai popdíva – írta az MTI. A ‘Diamonds & Dancefloors’ című anyagot nagy várakozás előzi meg, hiszen az előfutárként tavaly megjelent négy kislemez egyaránt több tízmilliós nézettséget/streamet produkált.

2 hét múlva tehát már elérhető a második stúdióalbum, 3 évvel a 2020-as ‘Heaven & Hell’ után, amely második volt a brit listán. A január 27-én boltokba kerülő ‘Diamonds & Dancefloors’ szerzői között Grammy-díjas nevek sorakoznak – közölte az Atlantic Records kiadványának magyarországi forgalmazója, a Magneoton/Warner az MTI-vel.

Ava Max az elmúlt években együtt dolgozott többek között Alan Walkerrel, David Guettával, Jason Derolóval és Tiëstóval is – az utóbbival közös The Motto 120 milliós nézettségnél jár.
Az új album felidézi a nyolcvanas évek tánc- és diszkóérzéseit, ugyanakkor napjaink legmodernebb pophangzását hozza. A ‘Diamonds & Dancefloors’ első kislemeze a tavaly áprilisban kijött ‘Maybe You’re the Problem’ volt, amelynek klipjét már több mint 27 millióan látták:

Ezt követte szeptemberben a ‘Million Dollar Baby’, amelyhez egy több mint húsz éves slágert, LeAnn Rimes Can’t Find the Moonlight-ját is felhasználták. Az eddig 24 milliós nézettségű ‘Million Dollar Baby’ című klip rendezője, Andrew Donoho 2020-ban Paul McCartney-nak készített videót Find My Way címmel:

Novemberben jelent meg a ‘Weapons’, majd decemberben a ‘Dancing’s Done’ című dal, tegnap pedig a ‘One Of Us’ hivatalos audioja:


Az vadonatúj albumon tizennégy dal kap helyet. Mi nagyon várjuk.

Forrás: MTI

A lead kép forrása: Facebook.com / Ava Max