Miley Cyrus – Flowers

Klipajánló: Miley Cyrus – ‘Flowers’

Ma megjelent Miley Cyrus legújabb száma, amely egyben legújabb kislemezét is reklámozza, a március 10-én megjelenő és addig előrendelhető 'Endless Summer Vacation' című albumot. Szokás szerint Miley felrobbantotta a netet, hiszen meztelenül zuhanyzik a "szakítós" klip egyik jelenetében.

Ma megjelent Miley Cyrus legújabb száma, amely egyben legújabb kislemezét is reklámozza, a március 10-én megjelenő és addig előrendelhető ‘Endless Summer Vacation’ című albumot. Szokás szerint Miley felrobbantotta a netet, hiszen meztelenül zuhanyzik a „szakítós” klip egyik jelenetében.

A klip megjelenése előtt már sokan úgy vélték az interneten, hogy ezzel a vadonatúj ‘Flowers’ klippel egykori férjének, Liam Hemsworthnek üzen, ugyanakkor lesifotósok Maxx Morando dobossal már intim helyzetben is lencsevégre kapták.

Akárhogyis, a Hannah Montana árnyékából már bőven kilépett énekesnő halad továbbra is felfelé ívelő karrierjének csúcsa felé, amely ki tudja, hol van még. A tavaly novemberben 30. életévét betöltött énekesnő (születésnapi köszöntőnket itt éred el – A szerk.) előtt még ott van gyakorlatilag az egész élet, hogy megmutassa, mire képes.

Az új szerzeményt itt nézheted meg:

A lead kép forrása: Facebook.com / Miley Cyrus